Chrome Rt

Zenei irányzat: Rock & Roll
Albumok: 3 db
Megtekintve: Ma 7, összesen 22137 alkalommal

Bemutatás:

"A név kötelez! A CHROME fényes, tiszta, kemény és időtálló. Nekünk nincs két választásunk, csak menni a Rock’n’Roll útján! "

Biográfia:

A CHROME RT zenekar 2004 áprilisában alakult.Jelenlegi tagok: Kovács Attila ének,Kenyeres Mirtinke billentyű, Dobi Bálint szólógitár, Dobi Attila basszusgitár, Gém Péter dobok.
A zenekarban a kezdetektől szinte sorsszerűek voltak a tagcserék,de bátran vágtak neki a Rock ’n’ Roll rögös útjának. Első demójuk a "Hova szállnak a repülők?" címmel jelent meg, aminek a címadó dalára készítettek egy videó klippet is. 2007-ben elkészült első lemezük a "Rázós dolgok" mely demo szintű maradt.2007-ig számos fesztiválon, motoros találkozón, nagy színpadok játszottak.2007-ben elindultak egy nemzetközi tehetségkutató versenyen ( Abádszalók), ahol II.helyezést,az I. Ecseri Rock Fesztiválon ahol ez egyetlen vidéki zenekarként sikerült dobogós helyezést elérni és megkapták a Hard zenekar elismerését. 
Meghívást kaptak az Irigy Hónaljmirigy elé a karcagi Városi sportcsarnokba, az Edda után Kunmadarasra. Voltak az EFOTT-on, s a Campus Fesztiválon, Füzesgyarmaton a Lord előtt, motoros fesztiválokon a P.Mobil, Kárpátia, Pokolgép, Hollywoodo, Blues Company, előtt-után, Mező-tour fesztiválon, a Kottán, Zenemplén Fesztiválon, Fülfesztiválon, Budapesten az E-Klubban. 
2007 decemberétől Kémeri Péter és a Music Magic segíti a zenekart közel másfél évig. 2008-ban szerzői kiadásban,limitált példányszámban publikálták a "Hozzon a szél" című lemezüket,amit később hivatalos kiadó által a Rockinform magazin zászlaja alatt 2010-ben újra keverés és masterolás után kiadásra került a "Világnak szívében" cimmel CD melléklet formájában. 2008 júniusában egyetlen rockzenekarként léptek fel Nyírbátorban a X. Rhythm & Blues és Motoros Fesztiválon, ahol meghívást kaptak 2009 májusára Lengyelországba, egy Rockfesztiválra és Finnországba. 2010 márciusában megjelent a "VIlágnak szívében" mely rövid időn belül arany lemez lett. 
A zenei újságok pozitív kritikája (Metal Hammer, Rockinform, Wild magazin) és a közönség biztatása adott további lendületet a zenekarnak és 2012 júniusában elkészült újabb lemezük a "Tövis" Alakulásuk óta hitvallásuk:"A név kötelez! A CHROME fényes, tiszta, kemény és időtálló. Nekünk nincs két választásunk, csak menni a Rock’n’Roll útján! "

Albumok:

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább