Apropó

Apropó
Zenei irányzat: vegyes
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 3, összesen 3343 alkalommal

Bemutatás:

Az Apropó zenekar egy helyi (szarvasi) zenekar, mely különböző rendezvényeken nyújt kitűnő zenei színvonalat, melyet a határtalan zenei skála kiterjedés "koronáz meg".

Biográfia:

Az Apropó zenekar 2002-ben alakult. Elsősorban az igazi szórakozást szeretjük, vagyis mi is jól érezzük magunkat amikor zenélünk, és ezt általában a közönség is érzi, és igazán nagy bulik szoktak kerekedni bárhol is vagyunk.

Az évek múlásával egyre több és több tapasztalatot szerzünk abban, hogy mely közönség, illetve célcsoport mit kíván, így szerencsére egyre inkább pozitív visszajelzéseket kapunk.

Az utóbbi éveket nagyon aktívan töltöttük, hiszen rengeteg felkérésnek tettünk eleget akár esküvő, utcabál, fesztivál, céges parti, motoros-találkozó vagy más egyéb rendezvényről volt is szó.

2009. év második felében a zenekar stúdió munka keretében 11 db számos demo cd-t készített. A dalok között kettő darab saját szám is szerepel. A hanganyag elsősorban referencia célokat szolgál azzal az indítattással, hogy zenénk még több helyre eljuthasson és ezáltal mégjobban megismerjenek bennünket.

Az elkészült lemez borítóit Képgalériánkon belül tekintheted meg.

Terveink között szerepel egy, csak saját számokat tartalmazó lemez felvétele is, ezzel is bővítve zenei referenciánkat és előéletünket. A csapat továbbra is lendületesen működik, kreatív ötletekkel próbáljuk zenei szolgáltatásunk színvonalát növelni és megfelelni a közönség elvárásainak.
(Az Apropó zenekar magukról)

Apropó dalszövegek (1 db):

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább