Szakács Gergő

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 1 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 53483 alkalommal

Bemutatás:

1991.04.21.-én születtem Szikszón.
7 éves korom óta foglalkozom a zenével. Általános iskolai éveim alatt furulyázni, később pedig gitározni tanultam. 17 éves korom óta írok zenéket, dalszövegeket.
18 évesen az elő (2010-es) X-Faktor döntőse voltam, aminek hozadékaként komolyan elkezdtem érdeklődni a könnyűzenei pálya és a média iránt.

Biográfia:

Az alapdiplomámat ugyan a Budapesti Corvinus Egyetem Közigazgatás-tudományi Karán szereztem, de gyakornokként az MTVA - Ma reggel című műsorában is megfordultam, továbbá csaknem egy évig dolgoztam az M-RTL Zrt. egyik műsorgyártó cégénél, az IKO Műsorgyártó Kft.-nél, amit azonban a BME Gazdaságtudományi Karán folytatott mesterképzésem miatt feladni kényszerültem.

2011-ben a Kőbányai Zenei Stúdió ének szakos növendéke lettem, ahol végül ugyan csak fél évet töltöttem el, de nélkülözhetetlen tapasztalatokkal és tudással gazdagodtam.
Eddig három dalom jelent meg, mindegyik Takács Nikolas tolmácsolásában. A Mindenen át című nóta, aminek dalszerzője és szövegírója is én lehettem, valamint a Go on és a Higher Ground, amikben, mint dalszerző működtem közre. Utóbbi szerzeményem a szlovák top 50-es lista 4. helyéig jutott. 2013-ban egy Youtube csatorna üzemeltetésébe kezdtem, ahol főként külföldi feldolgozásokat készítek. Törekvéseimet számos előadó megosztással jutalmazta, többek között James Arthur, a hazai előadók közül Molnár Ferenc Caramel, Majka és Curtis, Puskás Peti, Fluor Tomi. Idén elindultam a Tv2 új tehetségkutató műsorában, a Rising Starban, aminek a segítségével remélhetőleg végleg elköteleződhetek a zenei pálya mellett.

Albumok:

Szakács Gergő Evolúció

Evolúció

2022

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább