The Borgia

Zenei irányzat: Világzene
Albumok: 1 db
Megtekintve: Ma 2, összesen 11651 alkalommal

Bemutatás:

Egy kántor, egy hitoktató, egy filozófus, egy életművész, és egy fősulis srác. Ők a Borgia. Leginkább a Nagykunság szívében, Kunhegyesen kísérleteznek a hangszerekkel egy lakatlan ház nyitott ablakai mellett. De felbukkantak már az Abádszalóki Nyár nagyszínpadán és a M1 képernyőjén is. 2011 áprilisában jelentették meg első albumukat Adélok és Edék címmel.

Biográfia:

"A zenekart hat kunhegyesi barát, Sas Szilárd, Nagy Tibor, Nagy Máté, Karap Zoltán, Rab Gyula, Szekrényes "Csege" István, és egy barátnő, Bagi Annamária alapította 2007-ben. Aztán 2008-ban, mire az első demo CD elkészült, különféle okokból már hárman is kiváltak a formációból. Ugyanebben az évben, a megüresedett helyekre egy személyben állt be Magyar György.

Demó lemezüket 2009-ben rögzítették Szolnokon, a Denevér Hangstudióban, majd 2011 március végén megjelent az első nagy lemezük Adélok és Edék címmel, amelyhez az első videoklip 2011 augusztásában készült el a Pátria Néptáncegyüttes közreműködésével, akikkel az utóbbi időben egyre több alkalommal lépnek fel közösen."


Forrás: az együttes honlapja

 

Tagok:

Nagy Tibor (The Borgia)

basszus gitár, ének

Karap Zoltán

ének, gitár

Magyar György

billenytűs, vokál

Albumok:

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább