ByeAlex és a Slepp

Zenei irányzat: pop
Albumok: 3 db
Megtekintve: Ma 9, összesen 76072 alkalommal

Bemutatás:

Alex egész eddigi életében kereste az utat a zenéhez. Minden lehetőséget megragadott, hogy ezáltal kifejezhesse önmagát.
Első titkos nótáját, valamikor 11 éves korában költötte. Talán, még meg is van valahol egy kazettán, de sosem mutatta meg senkinek! Körülbelül 15 évesen komponálta meg első - akkor épp elektronikus - témáit, valami ócska zeneszerkesztőn, de ezek szintén az 'asztalfiókban' landoltak. A gimnázium végén, pár haverral zenekart is alapított, amely óriási sikertelenségnek örvendett, hiszen egy dalt sem raktak össze, pedig Alex sokat írt már akkor is. Az egyetem alatt, Love Story Bar néven, sok próbát és néhány demózást is megélt egy felállással, de messzebbre nem jutott. Ugyanakkor, ennek az időszaknak a terméke első saját dala, melyet már nagyközönségnek is megmutat, a "Csókolom".
Alex szeret pepecselni a témákkal, örök elégedetlen, keserédes, cinikus, de mégis mulatságos figura, akivel nehéz dűlőre jutni!

Albumok:

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább