Shell Beach

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 2, összesen 9276 alkalommal

Bemutatás:

" Ösztöneink irracionálisak… követnünk kell õket, bármerre vezessenek is " – hasonló motivációval alapította a Shell Beach-et 2004-ben öt barát.

Weboldal:

Biográfia:

A zenekarnévnek is ihletet adó "Dark City" c. filmbõl vett idézet tökéletesen írja le egyébként a zenekar születésének körülményeit. Miután a tagok már lerótták kötelezõ köreiket a budapesti underground ismert és népszerû formációiban, egy valami újat és frisset képviselõ zenekar megalapítása közös céllá vált. "Legtöbben még játszottunk más bandákban akkor, de egybõl megváltozott minden, miután elkezdtünk együtt zenélni. Páratlan élmény volt számunkra, mikor öten együtt játszottunk." – mondja Totik Zoli énekes. A következõ években gyors fejlõdésnek indult a post-hardcore/alternatív csapat, s végre olyan zenék írásával foglalkozhattak, melyekrõl korábban csak álmodoztak. A csapat híre egy demo és netes megjelenések hatására gyorsan terjedt, lehetõvé téve az országban és a szomszédos területeken való túrnézást.Nem sokkal késõbb el is készült az elsõ Shell Beach lemez anyaga. Az "Acronycal" cím – ami a nappal szemben elhelyezkedõ, s ez által kedvezõ megfigyelési helyzetben lévõ égitestekre használatos angol csillagászati fogalom – könnyedén párhuzamosítható azzal a ténnyel, hogy a lemez tökéletes bemutatója a Shell Beach megannyi oldalának. Az intenzív, hardcore inspirálta káoszhullámoktól egészen a halk, ambientes, álomszerû összekötésekig, az “Acronycal”-on található zene mindennapos küszködésünk és boldogságkeresésünk filmzenéje. Ebbõl a 10 számból könnyen kihallható, hogy a zenekar büszke zenei hatásaira, olyan zenekarokra mint a Glassjaw, a Deftones, a Refused vagy a He Is Legend pl. Bár a lemez a befejezettségérzet keltését tûzi ki célul, ezt leginkább akkor érhetjük csak el, ha a Shell Beach-et élõben is tapasztaljuk. "És ez a legfõbb célunk a zenekarral, hogy a lehetõ legtöbb embernek játszhassuk zenénket."

Tagok:

Shell Beach dalszövegek (0 db):

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább