Scage

Zenei irányzat: Popgresszív punk-rock
Albumok: 2 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 8501 alkalommal

Bemutatás:

Sokévnyi fárasztó tagcseréskedés után 2013­ban érte csak el a zenekar a jelenlegi formációt. A zene stílusát tekintve ötvözi a pop­punkot a metálos, agresszívebb elemekkel, elektronikával sűrűn fűszerezve.
Köznapi nevén: elektronikus post­hardcore. Az eltelt idő alatt a Scage nyert tehetségkutatót, végigzenélte az országot több nagy bandával (Anti Fitness Club, The Grenma, Fish!...) és nem kevés hallgatni­ és látnivalóval örvendeztették meg egyre növekvő táborát.

Biográfia:

A zenekart még 2005-ben alapította Tomi és Jam, ekkor még Kóboráram néven. Sokévnyi fárasztó tagcseréskedés és koncertezés után 2009-ben érte csak el a zenekar a trió formációt, hála Bözsinek. Innentől számítjuk a Scage-et Scage-nek. A zene stílusát tekintve ötvözi a pop-punkot a metálos, agresszívebb elemekkel. A srácok találóan: popgresszív punk-rock-nak nevezik. 2011-ben egy 6 számos („Kettesben”, letöltés: http://www.mediafire.com/?9zau9p8geciy61i), míg 2012-ben egy jóval profibb, 3 számos („Tovább”, letöltés: http://www.mediafire.com/?ctpyx591ocoj1u8) EP-vel jelentkeztek. Utóbbi felvételeinek jogait egy tehetségkutató megnyerésével vívták ki még 2011-ben. Az első klip szintén 2012-höz fűződik, a Tovább EP címadó dalára egy profi képi világgal rendelkező image-klip lett a befutó, amely komoly mögöttes tartalmat is magában foglal. Az évek során a koncertek száma egyre sokasodott, mígnem 2012 végén Bözsi bejelentette távozási szándékát. Baráti hangulatban váltak el útjaik, a tátongó űrt pedig Novák Péter „Peti” töltötte be, aki pillanatok alatt beilleszkedett a csapatba. A 2013-as év szintén a koncertekről fog szólni, de azért a meglepetésekről ne mondjatok le teljesen: tartogatnak párat!

Tagok:

Peti (Scage)

gitár, vokál

Martin

dob

Jam

gitár, vokál

Albumok:

Scage Kettesben

Kettesben

2011

Scage Tovább

Tovább

2012

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább