Maxisun

Zenei irányzat: Pop
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 3, összesen 4834 alkalommal

Bemutatás:

A Maxisun zenekart alkotó formáció a zeneipar különféle tájairól érkezett muzsikusok alkotta olyan kezdeményezés, amely a különféle zenei stílusokat, mint hip-hop, electro, house, jazz, rock, pop ötvözi.

Biográfia:

Mondanivalója tekintetében a dalszövegek az emberi élet nagy kérdéseit boncolgatják egy sajátos Maxisun-os szemüvegen, világképen keresztül. A zenekar az elmúlt években többek között olyan, a hazai könnyűzenei élet neves képviselőivel dolgozott közös zenei projekteken, mint például: Keresztes Ildikó, Szikora Róbert, a Király testvérek, Czerovszky Heni, Pflum Orsi, Almási Enikő, Almási Attila, Mohai Tamás, Köves "Pinyó" Miklós, Dj Karányi...

A Maxisun 2012. augusztus 20-án színpadra állt a Népstadionban több mint 15 ezer néző előtt, és meglehetősen nagy sikert aratott.

Az "Édes így az élet" című daluk a 36. héten (12.hely), a 37. héten (9.hely), a 38.héten (6.hely) is az Mr2 Petőfi Rádió Top 30-as listáján a legtöbbet játszott magyar dal volt.
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább