The Biebers

Zenei irányzat: elektronikus-pop, dance, pop
Albumok: 2 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 25114 alkalommal

Bemutatás:

„Eredetileg arc nélküli zenekart akartunk, hogy ne legyen senkinek előítélete az Eurovízió, Megasztár vagy akár Dani dubstepjei miatt. Az lenne a legfontosabb, hogy ne is tudják az emberek, melyik országból jön a zene, és egész jól is sikerült ez…”

Zenei stílusukat így határozták meg: „tradicionális tánczene részeg gyerekeknek”.

Weboldal:

Biográfia:

A The Biebers zenekarról először a Dance című slágerükkel kapcsolatban lehetett hallani, melyben Mc Kemon és a Carbonfoolsból ismert Miklós Milán is közreműködtek. A dalhoz készült egy videoklip és a rádiók is előszeretettel játszották, azonban senki sem tudta, hogy ki áll a The Biebers mögött. 
A zenei projekt olyan slágereket alkotott titokzatosan, mint a Sorry vagy a Stay. Akkor sem volt publikus a névsor, amikor a Sorry lett az év hazai modern pop-rock hangfelvétele a Fonogram-díjkiosztón. Később kiderült, hogy Puskás Peti is az alapítók között van, és még néhány tag neve kiszivárgott a sajtóban és a koncertek alatt, ám a teljes névsor 2014 második felében került először nyilvánosságra.


Forrás: goldrecord.hu
            mediaklikk.hu 
            mymusic.hu
            bulistar.hu

Albumok:

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább