Watuei

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 2, összesen 4042 alkalommal

Bemutatás:

A Watuei egy ősi Zlekidulán törzsből kivált 4 fős kompánia. Társadalmi hierarchiájuk soha nem látott módon, a teljes egyenlőség nevében zajlik, azonban mégis fel osztották egymás közt a különböző szerepeket, hogy jobban tudjanak kooperálni. A Watuei kompániának 4 különböző kasztja létezik.
Talán az egyik legérdekesebb, a tevékenységük egyik alapját képező Huszár Ákos, aki kifeszített bőrökön repetitív jelleggel, olykor kiszámítható ütésekkel szólaltja meg az emberi szív folytonosságát szimbolizáló lüktetést.

Biográfia:

Társadalmuk alapjának létrehozó másik egyede, Pesti Mátyás. (Érdekesség, hogy ugyan a Zlekidulán törzs Europától távol élt, mégis Mátyás nevében szerepel a „Pesti” szó, ami Európa szívében fekvő Magyarország fővárosának az egyik fele) Olajozottan működő rendszerükben a mély tartomány ritmikus és dinamikus megszólaltatásáért felelős. Általában felbukkanása alkalmával mindig jól látható hatalmas fából faragott fegyvere, melynek méretei elrettentik az őt fenyegető ragadozókat.
Demény Gergely szerepéről a kutatók azt állítják, hogy magasságából ítélve harcos lehet. Pesti Mátyás fegyveréhez hasonlóan az ő eszközén is kifeszített drótok találhatóak, melyen a pók lábaihoz hasonlító fürge ujjaival soha nem látott sebességgel köszörüli körmeit.
A negyedik kaszt képviselője Tóth Csaba. Ő az utolsó fogaskerék. Magassága és esetlen járása mellett, hangszálai megrezegtetésével kápráztatja hallgatóságát, melyek az esetek többségében célba is érnek.

Együtt négyen egy egészet alkotnak. Ők a retteget Watuei!

Tagok:

Tóth Csaba

ének, akusztikus gitár

Demény Gergely

akusztikus gitár

Pesti Mátyás

nagybőgő

Watuei dalszövegek (0 db):

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább