Karai Anna

Zenei irányzat: anti-tötyi-lötyi scream-pop, amazon-rock
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 8852 alkalommal

Bemutatás:

Karai Anna énekesnő-frontember nevével fémjelzett 5 tagú metál együttes.
Karai Anna énekesnő a 2012-es The Voice c. zenei tehetségkutató révén vált országosan ismertté. Scream-technikájával hívta fel magára a figyelmet, és sokak kedvencévé vált. A műsor után új zenekart alapított, melyben saját dalain és stílusán keresztül igazolja a csaj-frontú metál zenekarok létjogosultságát.

Weboldal:

Biográfia:

Karai Anna 1986. november 25-én született.  Sok zenekarban és stílusban kipróbálta magát, jelentősebb zenekarai a Napfénypresszó és a Bubble Babes voltak.  A 2012-es Voice tehetségkutatóban való szereplése jelentős változást hozott a karrierjében. A műsort követően szólóalbumot készített, és befejezte közös munkáját a Napfénypresszó zenekarral, majd Tarcsai Ádám dobossal létrehozták az őt kísérő zenekart: Tarcsai Ádám dobos (Moby Dick, Bloody Roots), Nagy Zoltán basszusgitáros, Narday Álmos gitáros és Tóth Krisztián "Szunya" gitáros. Anna szívesen dolgozik közösen magyar előadókkal, mint pl. a Sex Action, vagy Kovács Krisztián a Fish!-ből vagy Kovács Áron. Legutóbbi dala, a Szuperhős lettem adta az ötletet idei Superhero Tour 2015 elnevezésű turnéjához.
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább