Rekall

Zenei irányzat: pop rock
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 2, összesen 3979 alkalommal

Bemutatás:

A zenekar 2012 novemberében alakult.A két meglévő tag gitár és basszusgitár,ének poszton maradt a dobos poszton pedig változásokon ment át a csapat.Ez a zenei stílusvilágot is változtatta magával de az alap klisé maradt, csak kicsit keményebb lett a ritmus szekció.Most már együtt húzzák a szekeret és készítenek saját számokat!.

Biográfia:

Zenekarunk 2012 novemberében alakult ez a felállás melyet három tag alkot. Ének, basszusgitár Berkes Gábor, szólógitár Eckl Bence, dobok mögött pedig Szabó János Tamás foglal helyet. Mindhármunk rendelkezett már zenekari múlttal, mikor megalakultunk. Érdeklődési körünk egészen hasonló. Akik inspirálnak miket, többek között Iron Maiden, Jack Jack , Jimi Hendrix, Red Hot Chili Peppers, és sokan mások, akik nem csak dallamokat, hanem mondanivalót is közölnek zenéjükkel. Kezdettől fogva a barátság is töretlen közöttünk és szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hiszen a zenekar útjait számos segítőkész ember egyengeti. Célunk hogy, szövegeink és dallamaink menedékül, esetleg útmutatásul szolgáljanak azok számára, akik estenként tanácstalanul állnak megoldandó helyzeteik előtt, és természetesen a szórakoztatás is fontos szerepet játszik dalainkban. Stílusunkra jellemző a dallamos akkord és dallamvezetés valamint, elgondolkodtató néhol filozófiai problémákat boncolgató dalszövegek. Nem szeretnénk egy azonos stílussal beskatulyázni a zenénket, de ha mégis műfajt kell említeni, akkor a blues, a rock, és a hard rock vonalon szeretnénk mozogni.

Tagok:

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább