Kunfehértói Csalogány Citerazenekar

Kunfehértói Csalogány Citerazenekar
Zenei irányzat: Népdal
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 4137 alkalommal

Bemutatás:

A 2009 december elején alakuló és útjára induló Kunfehértói Csalogány Citerazenekar 7 taggal kezdte meg működésüket és jelenleg is az eredeti felállásban muzsikálnak.

A kezdetben baráti jellegű közös zenélgetésből, mára már számos rendezvényen való részvétel és több fellépés van a hátuk mögött. Többek között a helyi és a környékbeli fesztiválokon (Kunfehértói Sör Fesztivál, Szüreti Fesztiválok), bálakon, idősek klubjának rendezvényein, de Vajdaságban, Keszthelyen, Szegeden is zenéltek már.

Céljuk, hogy egy kis hagyományt és citeraszót vigyenek a szürke hétköznapokba. Elsősorban a hagyományos kunfehértói, Kunfehértó környéki tanyavilági, kiskunsági nótákat-népdalokat játszanak, de emellett megtalálható repertoárjukban a közkedvelt, vidám mulatós zenék, bordalok és borongós hangulatú betyár balladák is.

Kunfehértói Csalogány Citerazenekar dalszövegek (3 db):

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább