Karmapolis

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 3587 alkalommal

Bemutatás:

A karmapolis zenekar 2010-ben alakult, tagjai: Kenyeres András – gitár, ének, zongora, szintetizátor, producer, dalszövegek; Szipszer Szabolcs – szintetizátor, dob, producer; Lipi Gábor – basszusgitár.

Biográfia:

A tagok zenéltek már külön-külön is többféle formációban, alkalmanként akár több ezres közönség előtt is mind külföldön, mind idehaza, majd gyerekkori barátságuk után nemrégiben ismét megerősítették kapcsolatukat a Karmapolis zenekar alapításával. Saját megfogalmazásuk szerint olyan dalokat szeretnének írni, melyek a lehető legjobb tudásuk szerint születnek meg, melyek „nem játékai semmiféle szélnek”, vagyis a zenéjükért egyedül magukat „okolhatják”, vagy éppen lehetnek rá büszkék… kompromisszumokat művészeti téren nem igen kívánnak kötni.

Stílusukat electro indie-ként aposztrofálják. Ezen populáris dalokban a vokálok, dobok, gitárok és szintetizátorok egymással változatosan kiegészülve alkotnak egy egységes elegyet. A hazai Pesti Est debütáló lemezüknél a heti hazai lemezajánlójukban a következőképp írt róluk „…zenéjük sötét, kissé dekadens, mégis ragyogó és táncos…”

Dalaikat több ízben is játszotta a Petőfi Rádió, Kossuth Rádió, szerepeltek különféle hazai médiákban; többször is alkalmuk volt fellépni neves hazai klubbokban (többek között, A38, GM Klub).


Célkitűzésük - minél több emberhez eljutni, interneten, rádión, televízión és természetesen legfőképp koncerteken keresztül! – és Zenélni, jó dalokat írni amíg csak tehetik – vagy még azon is túl…
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább