Vadvágány

Zenei irányzat: Pop-Rock
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 4083 alkalommal

Bemutatás:

Vadvágány Bemutatkozó

Szombathelyi fiatalokból álló csapat vagyunk. Újszerű populáris Rockzenét játszunk, aminek célja, hogy a dallamos zenei világ, a mély és a bulis hangulatú dalok egyszerre szólalhassanak meg egy stíluson belül. 2013 nyara óta aktívan koncertezünk, nagy színpadi tapasztalattal rendelkezünk, az elmúlt két év alatt közel 70 koncertet adtunk, itthon és a határon túl, többek között Budapesten, Pécsett, Sopronban, Zalaegerszegen és a felvidéki Dunaszerdahelyen. Eredményeink közt szerepel a 2014-es Pulzus Tehetségkutató 1. helyezése, mely által fél éves turnét nyertünk a Zorall zenekar társaságában. Az aktív koncertezés mellett 2015 májusában megjelent az első, öt számot tartalmazó EP lemezünk melynek címe „Törjük meg a csendet”

Jelenlegi tagok:
Lukács Adrián: „Drián”(ének), Hegedüs Tamás: „Hege”(gitár,vokál), Szabó Tamás (gitár), Tóth Gergő Csanád: „Csanó”(basszusgitár) Kecskés Tamás: „Tomi” (dobok).
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább