Aranyudvar Mesezenekar

Zenei irányzat: gyerekdalok
Albumok: 1 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 2161 alkalommal

Bemutatás:

Az Aranyudvar zenekar 2013-ban alakult azzal a céllal, hogy vidám, szórakoztató műsort adjanak a gyerekeknek, és a felnőtteknek egyaránt.
Az interaktív gyermekműsor célzott közönsége 0-99 éves korosztály. Műsorunk saját szerzeményeinkből, meséinkből állnak, melyek által bevezetjük a közönséget Aranyudvar Birodalmába.
Fellépéseinken a gyerekekkel való közös táncok, zenélések, találós kérdések tanító jellegűek. Az előadásokat sok kellékkel (jelmezek, bábok, buborékfújó, gyermekhangszerek) színesítjük.

Lépjetek be az Aranyudvar világába...

Biográfia:

Korál Ki is Korál? Korál egy sellőhercegnő, aki Azúr tenger Vizi birodalmában él, immár 126 esztendeje. A hercegnők minden tulajdonságával rendelkezik: nyafka, önfejű, meggondolatlan, bár alapból jó szándékú és kedves. Vágyakozik a szerelem után. Így történhetett, hogy a Hét Évente Varázs éjszakáján meggondolatlanul elmondta a bűbájos versikét, amivel megváltoztatta nem csak a saját, de másik három szereplő életét is. A legnagyobb változás mégis Korállal történt, ugyanis lábai nőttek… Mandala Ki is Mandala? Mandala egy igazi szerencsekobold. Élete rövid szakaszában a Szivárványfolyó partján élt egy fa odvában. Miután a fát kivágták, és törzséből hajót faragtak Mandala oda is követte. Így tengeri kobolddá vált, aki rejtélyes társa lett a hosszú utakon Borostás Kapitánynak. Miután a Hét Évente Varázs éjszakáján Korál meggondolatlan varázslatának köszönhetően eltűnt a hajó. Mandala élete is megváltozott, követte Kapitányát a nagy kalandra, aki előtt láthatóvá vált… Esthajnal Ki is Esthajnal? Esthajnal valójában egy csillag, aki 126 évvel ezelőtt ragyogott fel az égbolton. Sok tudásra és bölcsességre tett szert, hisz fentről figyelemmel kíséri, mind az emberek, mind a mesebeli lények sorsát. Legjobban a szerelem érdekli, irigyen is nézi Aranyudvar lakóit, akik átélhetik az érzést. Pont a szerelem, amire annyira kíváncsi volt Esthajnal, vezette őt Korálhoz. Ugyanis Holdanyó Esthajnalt választotta, hogy teljesítse sellőnk kívánságát a Hét Évente Varázs éjszakáján. Tündér alakot öltve valóra váltotta a varázst, és ravaszul többet is mint, kellett volna. Holdanyó büntetésből Korál mellé rendelte kísérőnek… Borostás Kapitány Ki is Borostás Kapitány? Borostás Kapitány egy ember. Már kisgyerekként is a tenger partját járta. Csodálkozó szemekkel nézte a ragyogó kékséget, a dagadó vitorlákat, és a végtelen messzeséget. Nem volt kérdés, hogy ha egyszer felnő, akkor hajóskapitány lesz. Első és egyetlen hajóját édesapjával készítette, együtt vágták ki a fát, és együtt is építették meg. Borostás azóta is a tengert járja, hiszen ez a legnagyobb szerelme. A sors úgy hozta, hogy egy sellőhercegnő belé szeretett, és féltékenységből a Hét Évente Varázs éjszakáján megváltoztatta Kapitányunk életét. Eltűnt hajója keresésére indult… 2015-ben jelent meg első lemezük, a \"Dalos tanya udvarán\".

Tagok:

Albumok:

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább