Megleptük az Országos Mentőszolgálatot Karácsony alkalmából

Karácsonyi lemezt kapott minden magyarországi mentőállomás

Nagyrabecsülésünk és köszönetünk jeléül  mind a 255 állomásának ünnepi nagylemezt ajándékoztunk karácsonyi ajándékként. A CD-ket Győrfi Pál, az OMSZ szóvivője vette át.
A lemezeket a Zeneszöveg.hu részéről Csipai Roland ügyvezető igazgató és Koczka Bori operatív vezető adta át az Országos Mentőszolgálton.

- Hálásak vagyunk a segítségért, sokat jelent számunkra minden gesztus, ami hozzájárul ahhoz, hogy minden nap újult erővel folytassuk a munkánkat. A felajánlott lemezek egy kis kikapcsolódást nyújthatnak a mentődolgozóknak ebben a nehéz időszakban - mondta Győrfi Pál, az Országos mentőszolgálat szóvivője.

A lemez a napokban jelent meg a Zeneszöveg.hu gondozásában Karácsony címmel. Az albumon a legkedveltebb, tradicionális karácsonyi dalokat swing stílusban újraértelmezte az OliverFromEarth, vagyis Patocska Olivér énekes-dalszerző és állandó zenésztársa, Barabás Dávid. Az olyan jól ismert dalokat, mint a Mennyből az angyal, a Kiskarácsony, nagykarácsony és a Csendes éj Kovács Gyopár színésznő énekli a lemezen.


Vegyél Te is egy lemezt karácsonyra!
 

További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább