DJ DEKA FEAT: MISS CHRISSTYN & GOORE - Most kell, hogy élj!

Megjelent, hallgassátok szeretettel!

Most nagyot változik a világ. Az ember élete során a legnagyobb versenyt az idővel futja. Nem mindegy, hogy milyen irányban haladunk és az sem, hogy kivel. A mai rohanó világban nem látjuk meg a legszebb helyeket, s a jó embereket környezetünkben. A mai kor embereként annyira belemerülünk a saját dolgainkba és céljainak hajszolásába, hogy olykor-olykor elfelejtünk élni és boldognak lenni. Az időnk véges, ezért kell, hogy ma szeressünk, ma tegyük meg mind azt, amit szeretnénk és ma legyünk tisztelettel mások iránt is. Éljünk úgy, hogy életünk egy pillanatát se kelljen sajnálni, ha eljön az életnek az a szakasza, amikor már késő lenne bármit is helyrehozni.

Dj Deka és Miss Chrisstyn új dalának címe is ezt a lényeget takarja. Fogadják és hallgassák szeretettel a „MOST KELL, HOGY ÉLJ!” című dalukat.

További hírek

További hírek
© 2022 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább