Véget ért a Dalszövegírók versenye

Első helyezet: Karáth Anita, Zeneszöveg.hu különdíjas: Pajor Tamás.

A 2022-es Dalszövegírók Versenye véget ért. 

A nyertes dalszövegíró Karáth Anita lett, aki a pontszámok alapján a legjobb eredményt érte el a zsűritagok értékelése alapján. A dal felvételére június elején kerül sor a Tom-tom stúdióban.

A nyertes dalszövegírónak a stúdiófelvételen adják át az oklevelét és elkészítik a dal énekes felvételeit. A felvételen még lehetősége van a szerzőknek finomítani a szöveget és a zenét, hogy a legjobbat hozzák ki új közös szerzeményükből. A zsűri kérése alapján második és harmadik helyezettet is hirdetünk.

A dobogós versenyzők Major Eszter és Müller Péter Sziámi személyes dalszövegírói konzultációján vehetnek részt, ahol dalszövegeiket együtt átnézik, a zsűritagok fontos szakmai tapasztalatokat osztanak meg a versenyzőkkel.

Második helyezett díját Gyöngyösi Ferenc, a harmadik helyezett díját Haik Viktória nyerte.

A zeneszöveg.hu által felajánlott közönség díjat Pajor Tamás nyerte, aki összesen 1073 szavazatot kapott az online rendszerben. 

Gratulálunk a versenyzőknek és reméljük, hogy azok a versenyzők is, akik nem nyertek idén kedvet kapnak a dalszöveg íráshoz.

További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább