Az Európai Szociális Alap által meghirdetett pályázati lehetőségek

Szociális innovációk a tisztességes környezetbarát és digitális átállásért

Az ESF+ által közzétett ESF-2022-SOC-INNOV felhívás célja


Olyan integrált és inkluzív szociális innovációs megközelítéseket, megoldások kidolgozását, tesztelését és megvalósítását támogasson, amelyek elősegítik a(z) a) iskolák, b) képzési központok / intézmények, c) munkahelyek, d) helyi közösségek, e) szociális gazdaság „zöldülő” és digitális átállását. 


Az ESF+ által támogatott tevékenységek köre


1. Az új, zöld vagy digitális termékek, szolgáltatások vagy technológiák megjelenéséhez köthető át-/továbbképzési és a felmerülő újratanítási igények azonosítása és megfelelő módon történő kezelése. 

2. A fenntarthatóbb üzleti modellek megőrzése, elősegítése érdekében történő, a társadalmi elfogadás és/vagy magatartásbeli előremutató változások előmozdítására való törekvés a szociális gazdaságban (fogyasztási minták és/vagy közlekedési módszerek vizsgálatával). 

3. Fenntarthatóságot megtartó, elősegítő és kiépítő utak (módszerek, metódusok) és az átállást/átalakítást segítő eszközök fejlesztése a szociális gazdaság szereplőinek számára. 

4. A Szociális Jogok Európai Pillérének 20-ik alapelvének implementálásának elősegítése a zöldülő és digitális átállás kontextusába helyezve. Az alapelv megfogalmazza: az alapvető szolgáltatásokhoz való hozzáférés biztosítása a társadalmak számára (beleértve az energiához, a mobilitáshoz és a digitális kommunikációhoz), a zöld és a digitális átállás összefüggésében. 

 

A pályázat benyújtásának végső határideje


2022. augusztus 2. 17:00 (Brüsszeli idő szerint) 


Pályázat keretösszege: 10 millió euró 


Projektekként igényelhető összeg: 200.000-1.000.000 euró 

 

A pályázat elérhetősége itt.


Nyitókép: NKA hivatalos

További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább