Zene x Szöveg: Csorba Lóci dalszerző est

Augusztus 9., 20:00 @A38 hajó

Óóó, nincs is jobb program, mint egy kis játék! Ti készen álltok rá?


Az A38-as hajó augusztusi Zene x Szöveg vendége mindig kapható rá, hiszen erről zenekarának neve is árulkodik! És hát nomen est omen, ugyebár.

 

Ezúttal egy olyan énekes-dalszerző érkezik Erdős Vikihez, akinél garantáltan nem táncolsz jobban. Miután megírta az utóbbi évek egyik legjobb magyar filmjének, a VAN-nak a filmzenéjét, és nagy sikert aratott a Ki Mit Tube-on


Csorba Lóci alapított egy olyan zenekart, amelynek koncertjei nagyon nehezen képzelhetőek el felszabadult tánc és bulizás nélkül.


A Fonogram-díjas frontember rendszeresen a szerzői dalok és a popzene határán táncol, és olyan sikeres dalokat tudhat magáénak, mint az Ó, nincs vagy a Nem táncolsz jobban, mint én.

 

De vajon honnan jönnek a dalötletek?


Mi születik előbb, a szöveg, vagy a dallam? Ezekre a kérdésekre keressük a választ, és természetesen Lóci zenél is nekünk.


 

Házigazda: Erdős Viki


 

Az esemény a Petőfi 200 Emlékév keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jött létre.


Lóci játszik dalszövegeket itt találsz.


Facebook esemény itt.


Jegyvásárlás itt.




Nyitókép: A38 hivatalos

További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább