Zene x Színház: Fehér Balázs portrébeszélgetés és akusztikus duó koncert + Momentán Társulat

augusztus 16., 20:00 @A38

A Zene x Színház sorozat következő része az eddigi egyik legizgalmasabb alkalomnak ígérkezik, hiszen egy nagy visszatérő érkezik a hajóra, akivel számtalan remekül színpadra adaptálható dolog történt élete során.

 

De hogy ki is ő? 

 

Fehér Balázs a Carbonfools egykori énekese elképesztő sikereket és hasonló mértékű, drámai mélységeket is megélt már életében. Az énekes-dalszerző visszatérése óta többször tárulkozott már ki a közönségnek, de ezúttal Hegyi Dóri (OHNODY) kérdései mellett különleges látószögből, életének fontos részeit a Momentán társulat játékával élhetik át majd a nézők, rajongók.A különleges alkalmat természetesen ismét akusztikus koncerttel zárja, Fehér Balázs Wagner Emillel lép majd színpadra.


 

Házigazda: Hegyi Dóri (OHNODY)

 

Az esemény a Petőfi 200 Emlékév keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jött létre.The Carbonfools dalszövegek itt.


Facebook esemény itt.


Jegyvásárlás itt.Nyitókép: A38 hivatalos

További hírek

További hírek
© 2022 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább