A kulisszák mögé enged betekintést a Budapest Park történetét bemutató Backstage című könyv

Szeptemberben jelenik meg Európa egyik legnagyobb, szabadtéri szórakozó komplexumának, a Budapest Parknak az elmúlt tíz évét bemutató kötet.


 

A kulisszák mögé enged betekintést a Budapest Park történetét bemutató Backstage című könyv





A Backstage címre hallgató képes albumban a fotókon kívül a stábtagok, zeneipari szakemberek és természetesen a Parkban fellépő előadók, zenekarok szemén keresztül követhetjük végig a szórakozóhely nem mindennapi történetét. A szerző, Sajó Dávid a színfalak mögött az elmúlt néhány hónapban kötetlen beszélgetésekben próbálta megfejteni a “titkot”


hogy hogyan lett a Budapest Park az ország könnyűzenei színterének egyik legmeghatározóbb tényezője, hogy a zenekari naptárakban miért szerepel piros betűs ünnepként a parkos fellépés.




A szervezők is őszintén mesélnek arról, hogyan jött az ötlet, hogy egy teljesen elhagyatott, gazos területre álmodjanak egy ilyen monumentális helyet, illetve végigkalauzolják az olvasókat azon, hogy a 2012-es, nem titkoltan döcögős indulás után hogyan tudott ekkorát fejlődni.




A Backstage leginkább olyan, mint egy napló


A legkülönfélébb zenészek - a Halott Pénztől kezdve a Pál Utcai Fiúkon át egészen Krúbiig -, illetve a könnyűzenei szektor jelentős része gyűjtötték össze legkellemesebb vagy éppen legkellemetlenebb emlékeiket.




Szókimondó, őszinte válogatás, amiben eddig soha le nem jegyzett sztorikat olvashatunk - ilyen átfogó zeneipari körkép korábban még egy szórakozóhelyről sem készült. A limitált példányszámban készülő kötet várhatóan szeptember 20-án jelenik meg a Libri Kiadó gondozásában, azonban már előrendelhető ezen az oldalon.




További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább