Nagy az érdeklődés az idei SZIN-re

Augusztus 24-27. között dübörög a Szegedi Ifjúsági Napok


Komoly érdeklődésre számítanak a legnagyobb nyárzáró fesztivál, a Szegedi Ifjúsági Napok szervezői, ezért hosszú évek után elköszön egymástól a bejárat és a kijárat: egy 



új beléptető pontot alakítanak ki, hogy gyorsítsák a bejutást a SZIN-re, a leggyorsabbak pedig már a fesztivál előtt átvehetik a karszalagjukat.


 

Egy teljesen új helyszínen, megújult és modern beléptető pontot alakítanak ki a SZIN szervezői az idei Tisza-parti fesztiválra. “Erre azért van szükség, mert az elővételes jegyeladás alapján azt látjuk, hogy nagyobb érdeklődés várható idén a fesztiválra és szeretnénk megkönnyíteni a látogatók bejutását” – magyarázza Kolonics Erika, a SZIN főszervezője. A főszervező azt is elárulta: 



már csak 500 bérletet tudnak elővételben kiadni és a fesztiválra szóló kempingjegyek pedig már mind elfogytak.




 

A fesztiválozóknak segítség, hogy a megvásárolt jegyeket már előzetesen beválthatják karszalagra


Ezzel is elkerülve a hosszas sorban állást. A belépőket a fesztivál előtt, augusztus 18 és 21 között a Szegedi IH rendezvényközpontban 8:00 és 20:00 óra között lehet karszalagra becserélni.


A fesztivál szervezői tartogattak egy meglepetést is a 2022-es Szegedi Ifjúsági Napok bérletvásárlói számára: az első 2000 db beváltott bérlet mellé az ország legmenőbb telefontokját adják ajándékba, a Mobilfox jóvoltából. 

 

 

Visszatérnek a világsztárok Szegedre


Ékezik Jason Derulo, Rag’n Bone Man, Tom Grennan, Alle Farben, A7S vagy a belga Joyhauser, mindamellett itt búcsúztatja a nyarat a hazai zenei élet színe-java. A SZIN - immár az MVM energiájával támogatva – továbbra is a legzsebbarátabb szezonzárót ígéri, de igyekezni kell, mert a jegyek már nagyon fogynak, a kiadható bérletekből már alig lehet kapni, de érdemes elővételben megvásárolni a napi belépőt is.


További részletek itt.






Nyitókép: SZIN hivatalos

 

További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább