Fradi-lemez: Lotfi Begi legújabb projektje már digitálisan is elérhető

A nagy Fradi lemez: a zene ereje

Hazánk legsikeresebb labdarugó-csapata, az FTC megérkezett „A nagy Fradi lemez: a zene ereje” című, első kiadványával, amelynek megálmodója és producere a Fonogram-díjas Lotfi Begi kiváló közreműködők és minden szurkoló számára kedves, nagyszerű dalok kíséretében. A mai naptól digitális formában is meghallgathatjuk az albumot teljes hosszúságában.


Lotfi Begi dalszövegek itt.




 

A fizikai és digitális formában is elérhető kiadványt egy sajtótájékoztató keretein belül mutatták be, amely során kiderült, hogy hazánk elsőszámú DJ/producere, Lotfi Begi 27 éves álma valósult meg.





 

A korongon már több mára már slágernek mondható átdolgozást is megtalálhatunk, mint az Ámokfutók, Náksi Attila és DR BRS-sel közös „A hold dala”, amely két hónap alatt 1,8 milliós YouTube-nézettségre tett szert, illetve a Dér Henivel közös „Freed From Desire”.

 

A válogatáson továbbá meghallgathatjuk Rúzsa Magdi nagy visszatérését követő első sikerre ítélt felvételét, és további olyan top előadók szerzeményét, mint Caramel, a Hősök, Szasza, Nyári Kálmán, Sipos Péter, Hevesi Tamás, DJ Junior, Pataky Attila, Bűdi Szilárd és Szasza.


Hősök dalszövegek itt.

 

A debütálást egy fergeteges videóklippel koronázta meg a csapat, amely a Hősökkel közös „Bajnok a Fradi” hangulatbiztos számához forgott Ferencváros kultikus helyein.






Fotók: Lotfi Begi és Hősök hivatalos

További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább