4S Street koncert Budapesten, az A38-on

Másfél év után újra az A38-ra látogat a friss Petőfi-díjas zenekar, ezúttal az együttes szezonzáró koncertje kap helyet a kultikus helyszínen. Az elővételes jegyek még beszerezhetőek az alábbi linken, a készlet erejéig. 


4Street dalszövegek itt.





 

,,A hajó már a kezdetektől fogva kiemelt helyszínként van jelen a zenekar életében. Már a legelső évünkben teltház előtt mutatkozhattunk be a Bagossy előtt, majd később  a tetőteraszon játszottuk az első saját budapesti koncertünket is. Az idei nyáron rengeteget koncerteztünk de valahogy Budapest környéke kimaradt a sorból, így tulajdonképpen adta magát a helyzet, hogy itt zárjuk a nyarat. Külön öröm számunkra, hogy A Csajod zenekar is velünk tart, ők azok, akik bárhol, bármikor meg tudják alapozni a hangulatot. Úgy értesültünk, hogy a jegyek jelentős része már elkelt de a készlet erejéig még beszerezhetőek kedvezményes áron.” 

 

Jegyek

 

Event





Fotók: 4Street hivatalos

További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább