Az ATTILA meghódítja a Dürer Kertet

A 2005-ben Atlantában alakult ATTILA legfőbb küldetése, hogy visszahozza a szórakozást a metal színterébe, és eddig nem okoztak csalódást. A rettenthetetlen hun vezér nevét viselő banda március 14-én az Our Hollow Our Home, a Traitors, a Ghost Iris és a Stain The Canvas társaságában csap oda a Dürer Kertben. 

 

ATTILA DALSZÖVEGEKET ITT TALÁLSZ.


A világtörténelem egyik leghatalmasabb uralkodójának nevét kölcsönvevő csapat kirobbanó energiájával és az ellenzékhez való rettenthetetlen hozzáállásával hamar a figyelem középpontjába került. 


Az ATTILA minden lemezével egyre szorosabban ragadja meg a metalcore királyság torkát, és abszolút szörnyeteggé vált a nehézzenei világban és azon túl is. 


Ne hagyd, hogy a bulizós életstílus megtévesszen, az Attila az egyik legkeményebben dolgozó banda, akivel valaha találkoztál, 14 év leforgása alatt nyolc stúdióalbumuk jelent meg. Legutóbbi a 2019-es Closure, melynek dalait végre élőben is hallhatjuk majd a Dürer Kertben.

 

Az ATTILA mellett fellép a hazánkba gyakran visszalátogató Our Hollow Our Home, akik szintén egy friss albummal, a Burn in the Flooddal tunéznak. Az est folyamán jelen lesz a Traitors is, akik bár még csak tíz éve alakultak, máris túl vannak egy többéves hiatuson. 


Most viszont újult erővel térnek vissza - többek között hozzánk is -, hogy tovább borzolják deathcore dalaikkal a hajakat és az idegeket.
 

Az este folyamán a Ghost Iris képviseli a dán metálcore színteret, akik a kemény riffeket fülbemászó dallamokkal ötvözik, így nyerve teljes térhódítást. Ha szerencsések vagyunk, a hamarosan megjelenő, ‘Comatose’ című negyedik albumukról is elcsíphetünk egy-két eddig sosem hallott számot. És aki gondoskodik róla, hogy érdemes legyen a korai kezdésre odaérni, az az est legfrissebb foltja, az olasz Stain The Canvas, akik 2019-ben alakultak Milánóban, és a napokban jelentetik meg második albumukat. 

 

Facebook-esemény

 

További hírek

További hírek
© 2022 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább