Emlékeket gyűjts, ne tárgyakat - a Sziget Fesztivál hírei

Idén nyáron indult a Sziget első hivatalos NFT programja, melynek mottója: „Emlékeket gyűjts, ne tárgyakat!” A SzigetVibes NFT közösséget a fesztivál Szervezőiroda a Nimi Collectibles Inc.-kel együttműködve hozta létre. Novembertől újabb digitális élményekhez férhetünk hozzá és akár örök bérlet is járhat a tulajdonosoknak. 


Az első szakaszban a Sziget vendégei két korábbi fesztivál ikonikus műalkotásainak NFT verzióit, a több mint 3000 példányban készült „LoveHands” és „Rain Grove” műveket kezdhették gyűjteni, ezzel válva a SzigetVibes közösség tagjaivá. 




 

Novemberben a Sziget NFT „család” három különböző kollekcióval bővül


A különböző szintű gyűjteményekbe a Sziget egyedi hangulatát és ikonikus emlékeit megörökítő, élőben a Szigeten készült egyedi műalkotások is bekerülnek illetve az NFT-kbe beágyazott értékes, valós előnyök is járnak tulajdonosaik számára, miközben mindenki a SzigetVibes NFT Club tagjává válik. 

 

A legértékesebb és legritkább gyűjtemény, a Gold Collection élethosszig tartó belépést biztosít a Szigetre


Az ikonikus műalkotások mellett exkluzív VIP-élményt és a kulisszák mögötti különleges túrákat a fesztiválon. A Bliss Collection egy angol riportillusztrátor fesztiválhangulatot megörökítő alkotásai mellett például örökös korai, azaz a legolcsóbb árengedményt is jelent gazdájának a Szigetre. A Joy Collection-ben a Szigeten készült felejthetetlen pillanatokat rögzített fotók mellett minden NFT mellé további kedvezmények is járnak és feljogosítja birtokosait arra, hogy az NFT klub közösség tagjává váljanak.  

 

Részletes információt a gyűjteményekről itt lehet szerezni.




Fotók: Sziget hivatalos

További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább