Kiss Kevin legújabb klipje ismét a csajokról

Az X-Faktorban népszerűvé vált fiatal dalszerző és szövegíró új dalával, a Lánykával az eddigi korszakát foglalja össze.

 

„Ebben a dalban zeneileg minden benne van, amit a műsorban mutattam a közönségnek. Nagyon szeretem a klipet is, amit Rádli Bencével forgattuk, akivel már a műsor alatt is sokat dolgoztam. Kifejezetten tetszenek a videóban szereplő ruhák, bejönnek ezek laza farmer kollekciók...„ – Kevin.

 

„A hangszerelést Szakos Krisztiánnak köszönhetem, aki Caramellel és Rúzsa Magdival is rendszeresen dolgozik. Vele készültek a korábbi szerzeményeim, a Nagyapám és a Táncolj Ma is.” 


A LÁNYKA DALSZÖVEGÉT ITT TALÁLOD.

 

Nemrégiben a végéhez ért Kevin első országos turnéja, amely Miskolc, Kecskemét, Győr, Baja és még további helyszíneket érintett.


„Sok olyan városban is felléptem, ahol még nem is jártam, szóval óriási élmény volt minden szempontból.” A fiatal énekes-szerző azt is elárulta, hogy jelenleg további dalain dolgozik, így ideje nagy részét a stúdióban tölti, és a valóságban most nem nagyon jut ideje a csajozásra. „Igyekszem ebben a pörgésben maradni, így most csak a zenéléssel foglalkozom. Elszántam magam, hogy ezt a hivatást választom. A műsor után megkezdtem a Gold Record menedzsment céggel a közös munkát, ahol szerencsére egy profi csapat vesz körül. Ma már annyira komplex lett ez a szakma, hogy egy ilyen háttérbázis nélkül nem tudnék előrejutni.”  

 

Bár Kevin most teljes gőzzel a munkára koncentrál, és hamarosan folytatódik az országos turné is, gondolatai – ahogy a legújabb szerzeménye is mutatja – mégis csak a csajok körül forognak. 


Elmondása szerint az X-Faktorban annyi gyönyörű lány vette körül, akiket azóta sem tud kiverni a fejéből, ők ihlették meg a Lányka című dalt. 




 

Fotó: Kiss Kevin hivatalos

 

További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább