Leskovics Gábor 'Lecsó' portrébeszélgetés & akusztikus koncert x Momentán Társulat

Áprilisi Zene x Színház estünkön Lecsó lesz terítéken, de nem kell megijedni, nem evezünk át gasztronómiai vizekre, hiszen Leskovics Gábor érkezik a fedélzetre! 
 
A Momentán Társulat színészei ezúttal Leskovics Gábornak, a Pál Utcai Fiúk frontemberének és a Kiscsillag énekes-gitáros alapító tagjának életeseményeit viszik színpadra. Mesélnivalóból pedig garantáltan akad majd elég, hiszen a magyar alternatív rockzene emblematikus alakja már közel 40 éve van jelen a zeneiparban. Együtteseivel többek között olyan legendás helyszíneken lépett fel, mint a már lebontott egykori Petőfi Csarnok, a Fekete Lyuk, az Akvárium vagy a Budapest Park. Így Péterfy Bori kérdései a zenészlét, az ihlet és a dalok mellett a több évtizednyi koncertélményekre is biztosan kitérnek.

Természetesen, miután a Momentán Társulat kiimprovizálta magát, előkerülnek a hangszerek, hiszen az estét Lecsó akusztikus koncertje teszi teljessé. 

Gyere és ringatózz velünk április 18-án az A38 Hajó fedélzetén!

Műsorvezető: Péterfy Bori

Az ülőhelyek száma limitált, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik.
Az esemény a Petőfi 200 Emlékév keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jön létre.


Fotó: Hajógyár hivatalos

További hírek

További hírek
© 2023 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább