Ajánló: Hajógyár x A38 x Zene x Szöveg x hársbarna szerzői est (Meg Egy Cukorka)

Június 13.

A június 13-i este igazán édes lesz, hiszen Kemény Zsófi meghívására Hárs Barna, a Meg Egy Cukorka énekes-gitárosa pattan fel a Hajó fedélzetére.


Mire lehet számítani?


A Meg Egy Cukorka zenekar 2016-ban kezdte el bontogatni a szárnyait. A formáció története egy gimis projektfeladattal kezdődött, melynek hála Hárs Barna és Mihályi Dávid zenei útja keresztezte egymást és megalapították a magyar alter világába tökéletesen illeszkedő brit pop/rock bandát. A duó aztán trióvá bővült és bár Barna jelöli ki az irányt, mindenkinek az ötletét megvitatják. 


MEG EGY CUKORKA DALSZÖVEGEK ITT.


Azonban a szöveg nagyrészt a frontember érdeme, akinek a sorok szinte zsigerből jönnek és mindig aktuális érzéseket képeznek le. A KERESEM című nagylemezt például egyfajta mámoros melankólia járja át, miközben a hallgató az átlagember mindennapi problémáival találja szembe magát. De hogyan lehet hitelesen leírni mindazt, ami egy előadó lelkében megfogalmazódik? Kell-e a szövegeknek reflektálnia a világban zajló történésekre? Az este folyamán Kemény Zsófi és Hárs Barna segítségével a dalszövegírás rejtelmeinek mélyére ásunk le, ezekre a kérdésekre is választ keresve. Természetesen a beszélgetés után a Meg Egy Cukorka énekese gitárt ragad és előad néhány dalt.


Gyere és fejtsük meg együtt Hárs Barna szövegvilágát!


Műsorvezető: Kemény Zsófi


Kapunyitás: 19:00


Program: 20:00 - 21:30


Jegyek itt.


Facebook esemény itt.


Az ülőhelyek száma limitált, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik.


Az esemény a Petőfi 200 Emlékév keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jön létre.


Fotó: Hajógyár hivatalos

További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább