Hat országot érintő európai turnéra indul Azahriah

A hónapok alatt a magyar könnyűzenei szcéna topelőadójává vált, tavasszal a Papp László Budapest Sportarénát is megtöltő Azahriah novemberben európai turnéra indul.

 


AZAHRIAH DALSZÖVEGEK ITT.


A még mindig csak huszonegy esztendős Azahriah lépett már fel külföldön: a hollandiai Eurosonic fesztiválon nagy sikert aratott az élő show, amely idehaza már a legnagyobb volumenű produkciók közé tartozik. A magyar popszakma sok évtizedes kérdése, lehet-e olyan, a mainstream fősodrába tartozó sztár, aki nemzetközileg is releváns előadóvá válik: az első pillanattól nagyon tudatosan építkező Azahriah most ebbe az irányba tesz még egy lépést. Pár hete megjelent nagylemezén a karibi Queen Omega az egyik közreműködő: a Four Moods 2 a tökéletes példája annak, hogy Azahriah művészi nyelve univerzális.

 

London, Párizs, Berlin, Bécs, Prága, Varsó, Manchester – Azahriah Európa-szerte megmutathatja, ami már a tavalyi nagyszínpados koncert során is kiderült a Szigeten: hogy zenéje nyelvi és országhatárokon átívelő produktum, amely bárhol képes megmozgatni a közönséget. Egy kis popkulturális érdekesség: a turné manchesteri állomásának helyszíne nem más, mint a legendás Factory Club.




Fotó: Azahriah hivatalos

További hírek

További hírek

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább