Ünnepelj és adományozz QKA MC-vel!

Jótékony szülinap új videóklippel


Qka MC-nek ma van a szülinapja, gratulálunk!

A neves alkalomról így nyilatkozott az Animal Cannibals:

 "Mivel bulit úgysem tarthat, máshogyan tesszük emlékezetessé ezt a napot. Idén az ünnepelt fog ajándékozni, de ehhez Te is kellesz! 

Megcsináltuk a 25 éves Takarítónő legújabb verzióját Newik-kal.

 Színes, csajos, vidám videót szerettünk volna forgatni hozzá, de ez most nem volt megoldható. Szerencsére, találtunk ingyenesen használható stock videókat, amiből szuper kis klip kerekedett."
 

Hogy lesz ebből ajándékozás? 

 Az Animal Cannibals szeretne egy csomó pénzt felajánlani a Szent László kórház dolgozóinak. Pont annyi forintot, ahányan Qka szülinapján (vagyis ma) éjfélig megnézik a legújabb videóklipünket! Adakozz gombnyomással és megosztással!  

2020.04.08-án reggel 8-tól éjfélig!

  

Apróbetűs rész:

Az Animal Cannibals a Szent László és Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítványnak fog utalni.

Az alapítvány célja: magán- és jogi személyek, egyéb szervezetek bevonásával hozzájáruljon az Dél-pesti Centrumkórház – Országos Hematológiai és Infektológiai Intézetben kezelt, fekvő- és járóbeteg ellátásban részesülő pácienseknek, hozzátartozóinak betegségmegelőző, gyógyító tevékenysége optimális feltételeinek megteremtéséhez.

Az alapítvány számlaszáma: 11705008-29919907

KÖSZÖNJÜK, HOGY TE IS SEGÍTESZ A VIDEÓKLIP MEGTEKINTÉSÉVEL!

További hírek

További hírek
© 2020 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább