Müller Péter Sziámi Andfriends

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 3, összesen 523 alkalommal

Bemutatás:

Müller Péter Sziámi, Kirschner Péter, valamint Varga Orsolya, Bakos Zita, Winterverber Csaba és Tóth Márton, valamint az összes kedves hallgató és érdeklődő zenekara - a Sziámi zenekar folytatása, a legjobb URH dalokkal. Egy zenekar, aminek lassan negyven éves múltja és megkérdőjelezhetetlenül érvényes jelene van. A Sziámi AndFriends a hazai rockzene és alternatív rockzene megkerülhetetlen formációja.
Az Élet és Irodalom szerint „Magyarország egyik legjobb koncertzenekara” immár hatodik éve járja az ország klubjait, fesztiváljait. Ez idő alatt 3 lemezt készítettek olyan új dalokkal, mint a Szeretni még, Cukortükör, Éjszakás nővér, Államosítani kéne, de emellett az underground zenei hagyományok őrzői is. Tiltott és tűrt dalok 1980-tól napjainkig. URH, Kontroll Csoport és Sziámi. Az Apokalipszis, a Vigyetek el!, a Besúgók és provokátorok, a Kicsi kicsiszolt kő, a Testből testbe vagy a Világegyetemista a jelenkorban is ugyanolyan érvényesen szól, mint születésekor.

Forrás: tixa.hu

Biográfia:

Tagok:

Varga Orsolya

Billentyűs hangszerek

Winterverber Csaba

basszusgitár

Bakos Zita

billentyű

Müller Péter Sziámi Andfriends dalszövegek (3 db):

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább