Pintér Béla és a Csemeték - A szeretet nem fogy el sosem

Album: nincs kép
Szövegírók: Pintér Béla
Zeneszerzők: Keressük a zeneszerzőt!
Kiadó: Keressük!
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Miről szól a(z) 'A szeretet nem fogy el sosem' dalszöveg ?
Az emberek világszerte a boldogság után kutatnak, melyet nem mindig a külső sikerek jelentenek, hanem a szívünkben hordozott igazán fontos értékek. Az élet bonyolultságai közepette is fontos a hit, a szeretet és a remény jelenléte, melyek közül a legfontosabb a szeretet, amely képes elfedezni a hibáinkat. A szeretet, amely nem fogy el, és átsegít az élet nehézségein, többet ér minden másnál. Az Isteni szeretet mindent elvisel, és mindig velünk marad, még ha mindenki más el is hagy minket. Az Isteni szeretet elérhet bennünket, ha nyitottak vagyunk rá, és ha szívünkben nincs harag vagy gyűlölet, ez a szeretet képes megváltoztatni az életünket.
Nyomj egy like-ot ha tetszik ez a rovat!
Megtekintve: Ma 5, összesen 70402 alkalommal

Beküldő

cie

cie

Pontszám: 1

Dalszöveg

Mindenütt a földön vágynak valami jó után, minden ember keresi hol a boldogság. Sok mindent elérhetsz mégis üres maradhat a szív, ha nincs benne igazi érték, mely mindenen átsegít. Az élet néha bonyolult nem is mindig értem én, de kell, hogy a szívben ott legyen a hit, szeretet, remény. E három dolog közül legnagyobb a szeretet, mely mindent elhordoz, s ha kell sok vétket elfedez

A szeretet nem fogy el sosem,
A szeretet átvisz az életen.
Mindent elhisz és remél,
A szeretet mindennél többet ér.

Senki nem tud úgy szeretni, ahogy az Úr szeret. Ha elhagyna mindenki, Ő megmarad neked, mert nem tud nem szeretni, hiszen Ő a szeretet, mindent elhordoz, s ha kell sok vétket elfedez

A szeretet Istene téged is elér, ha nyitva a szíved és oda még befér. Ha nem vagy telve indulattal, gyűlölettel és haraggal. A szeretet megtalál bárhol is legyél, nyisd ki a szíved és bízz benne ne félj, megváltozhat az életed úgy, ahogy nem is képzeled.


 
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

lorintz Hozzászólás ideje: 2011-12-05 10:28:22

Utolsó bejelentkezés:
2011-12-05 10:29:05

Véleménye a(z) "Pintér Béla és a Csemeték" előadó "A szeretet nem fogy el sosem" c. dalszövegéről:

Nem tud valaki egy zongora kottát erre a dalra? Jövő hét csütörtökig kellene megtanulnom ezt a dalt.

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább