Copy Con - Az időnk lejárt

Album: nincs kép
Előadó: Copy Con
Album: Keressük!
Szövegírók: Copy Con
Zeneszerzők: Keressük a zeneszerzőt!
Kiadó: Keressük!
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 1, összesen 15247 alkalommal

Beküldő

feeder360

feeder360

Pontszám: 18

Dalszöveg

Meghal a világ, mert az ember oly magasról szarik ránk 3..2…1..
Az időnk lejárt. Eltűnt minden jó, felesleges könnyeket hullatni. Az időnk lejár. Elmúlt minden jó, felesleges könnyeket hullatni.
Tudod, itt hamarosan fog valami rossz történni, de nem tudod, hogy gyorsabban el fog érkezni, meghaltak a virágok, meghaltak a fák. Miattunk pusztul el ez a szép világ. Az időnk lejár. Elmúlt minden jó, felesleges könnyeket hullatni. Az időnk lejár. Eltűnt minden jó, felesleges könnyeket hullatni.
Ha meghal a világ ..de néha reménykedem és néha még mindig, néha úgy érzem, hogy rendben van minden, de fel kell, ébredjek, hogy semmi sincsen rendben. Lehet hogy most már mindennap résen, ez fáj, hogy tudom, hogy nem jön el semmi mi nekünk, segítsen. A földnek miattunk kell halnia
Az időnk lejár, eltűnt minden jó, felesleges könnyeket hullatni, az időnk lejár, elmúlt minden jó, felesleges könnyeket hullatni. Nincsen többé Peace, Peace, Peace, és ez az, ami fáj, az időnk lejár, ez az, ami fáj, hogy nincsen többé Peace, Peace. Ez az, ami fáj, az időnk lejárt.

 
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább