Ganxsta Zolee és a Kartel - Minden, amit akarok, a BOOM-BOOM

Egyenesen a gettóból
Előadó: Ganxsta Zolee és a Kartel
Album: Egyenesen a gettóból
Megjelenés: 1995
Hossz: 4:35
Szövegírók: Zana Zoltán (Ganxsta Zolee)
Zana Zoltán
Marosi Tamás Z
Zeneszerzők: Marosi Z.Tamás (Pierrot)
Kiadó: Sony Music
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 1, összesen 11249 alkalommal

Beküldő

Zeneszöveg.hu

Zeneszöveg.hu

Pontszám: -

Dalszöveg

Ez a kibaszott kurva, haver, az asztalon szeret dugni, egész éjjel, ezt jó nála tudni, Olyan mint egy bomba, egy tucat farkat dönthet romba. Ez a hosszú szőke, aki kint áll a kibaszott sarkon, a segge mint a tűz, ezért tartom, Nem olcsó, ő a legjobb árum, úgy leszop mint egy kibaszott vákuum. Egy fekete punci, az én esetem, hogy miket tudhat még nem is sejthetem, Rázza a seggét, hogy kiesik a szemem, ne is kérdezd, hogy mit eszek ezen. Ez a másik leharapja a farkad, begerjedt de hát ezért nyaltad, A fejeden egy kurva nagy segg, ne szarozz G. csináld meg! Kurva az ágyban, kurva a földön, a pinák között G. a sörömet töltöm, Kurva a kádban, kurva az asztalon, neked bármelyiket odaadom. Milyen kell haver fekete vagy fehér? A farkam tudod mindenkit elér. Megkaphatod bármelyiket akarod, Egy üres punci szart sem ér. Fekete kurva, szőke kurva, vörös kurva, barna kurva, Mindegyik csak akkor ér valamit, ha jól meg van kúrva. A farkam G. egy 1-8-7-es, a bárban még leszalad egy feles, Ezt filmezd G., zoom-zoom, minden amit akarok a boom-boom.
Minden amit akarok a boom-boom-boom, meg a doom-doom. /4x/
Ez a Kartel, Lory a beat-box, akinek nemsokára szopni fogsz, Nem vagyok G. egy kibaszott buzi, de olyan a farkam mint egy uzi. Ez a kurva tetszik, ez a kurva nem, annyi segg van itt, kapkodom a fejem, Nem tudok nagyon ellenállni, hogy mindet elvegyem. Ezt nem tudom ki bassza, de tele van lével, biztos a maffia, Ez a másik akinek soha nem elég és tömi magát a fasszal, megy feléd. Ismertem ezt a kurvát, de a haverok már szarrá kurták, Most már csak egy öreg ringyó és lökdösi minden szaros gringo. Ez a nagyvalagú tetszik nekem, olyan a formája, hogy elvesztem a fejem, A segge egy gránát, mindenki belelőné a tárát. A farkam G. egy 1-8-7-es, a bárban még leszalad egy feles, Ezt filmezd G., zoom-zoom, minden amit akarok a boom-boom.
Ref.
Ez a Kartel, Döglégy a kemény rímelő, a rap gengszter, az agyvelő, Szövegelek a sok ribancról, de hát a punciért G. mindenki harcol. Ha nem baszod meg, az élet megbasz téged, ne pazarold a véred, Törődj inkább a kurvákkal, a tiéd amelyiket kéred. Ez egy nagydarab csaj, hatalmas csöcs és hatalmas valag, Ez a másik egy rozzant lotyó, haver és most már az is marad. Ez a kurva mindenhol borotvált és kurva gyorsan megy el, Ez a másik nem is erdő, hanem dzsungel. Adj nekem tíz kurvát és megcsinálom mind a tizet, Hiába prédikálsz nekem G., te is whiskey-t vedelsz, nem vizet. A farkam G. egy 1-8-7-es, a bárban még leszalad egy feles, Ezt filmezd G. zoom-zoom, minden amit akarok a boom-boom.
Ref.
 
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább