Dopeman vs. Majka - Villa rap video

Album: nincs kép
Előadó: Dopeman vs. Majka
Album: Keressük!
Szövegírók: Pityinger László (Dopeman)
Zeneszerzők: Keressük a zeneszerzőt!
Kiadó: Keressük!
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 4, összesen 38631 alkalommal

Beküldő

annyett

annyett

Pontszám: 4

Dalszöveg

Majka: Hatalmas csók innen magyarország egyetlen,luxusbörtönéből!
A kocka pörög, a létszám csökken, de mi rettenet nagyok vagyunk!Tehát szem kinyit, pofa befog, jön a 8 suttyó meg egy hip-hop maffiózó, 8. kerületi gádzsó.

Oki: Oki vagyok apám, Irén volt a babám. Megcsináltam faszán, hogy zsibbadt lett a cerkám. Dobok neki puszit, köszönöm a punit! A szex idebent ritka, küldjed már a hugit!

Györgyi: Én lennék a Györgyi, a nagyszívű, de banya, velem mindig mindenkinek van valami baja! Nem értem ám öcsém, hogy mi a problémátok,á llandóan takarítok,mosok,főzök rátok!

Lorenzo: Lorenzot látod a Devergoból, Lehet neked too much d e a Való villa pártol, tudod a hullámok nekem az igazi K.O. mer a kawámon kívül nekem a társam csak carlo

Szabi: Szabit halljátok a Békési fickót! Tizenhárman fogdossák a kételkedő fickót!

refr.: A Való villa sokaknak az álma, de időközben fölébredtem én. Mert 2 hónapja bevagyunk mi zárva, hogy mit vállaltam nem is tudtam én!

Majka: Majka papa itt van, egy nagyon kóser csákó! Egy senki házi tróger,egy borsodi putto. A bátyám meg én, tudod két ózdi rém ami tény az a vér,ami 100 fokon ég!

Leslie: Leslie vagyok bartyó, a fürdő szobából! Ha ki akarnál hívni, én lefejellek párszor! Olajos testemet Nóri kenegeti, akinek a mikit most oda fogom adni!

Nóri: Nóri baby vagyok,egy ennivaló kislány!Valójában mégis,igazi boszorkány, aki felpezsdíti idebent az életet! Most megmutatom neked az én énemet.

Szabi: Sokat láttam tesó, az egész világból, de még mindig nem tanultunk a saját hibánkból!

refr.2x

Ági: Vállaltam, hogy megmutatom az arcom, s te hallod azt is, ha megremeg néha a hangom. Elhiszem, hogy valóra válnak az álmok, te rámszólsz de én nevetve tovább állok!

Dopeman: Egyenesen a Villából, ez a terror háza, ide vagyok zárva 8 félelmetes pszichopatával. Ezek nagyon ki vannak. Megtámadtak ahogy megérkeztem. Mentsenek ki innen, küldjék értem a vöröskeresztet! Enszt,...nem bírom itt tovább,nem! Anya haza akarok menni! Hiányzol anya! Egy őrült madár, iszonyatos decibelekkel sípol állandóan a fejembe. És a külvilágból meg hülye SMS-eket küldözgetnek! És mikor ezek itt, itt elolvassák, akkor, akkor, addig így viszonylag csendes elme betegek akkor megvadulnak, törnek-zúznak. Nem csoda,hogy elvették a késem! Félek tőlük! Félek tőlük kifejezetten. Látod, most megin' kezdődik! Utolsó jelentésemet küldöm, nagyon kivagyok idegileg. Haza akarok menni, anya hiányzol! Puszilok mindenkit, Dopeman Laci voltam a Való villából. Ha többet nem hallanátok felőlem, akkor az itt lakók gyomrába végeztem. Ezekhez képest Hannibal Lechter egy született angyal, ne bántsatok könyörgöm! Csácsumicsá!
 
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább