Rengeteg - Lent

Album: nincs kép
Előadó: Rengeteg
Album: Keressük!
Szövegírók: Schellenberg Matthew John
Zeneszerzők: Keressük a zeneszerzőt!
Kiadó: Keressük!
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 2, összesen 4104 alkalommal

Beküldő

K. Anita Zoé

K. Anita Zoé

Pontszám: 96

Dalszöveg

Lent a porban több a választás, más a kilátás s nem is rossz a koszhoz képest. Fenn a gőgben a kevély ködtől megvakultam. Semmit sem láttam, csak nagyon későn vettem észre, hogy így van. Úú Héé Háá.(2-szer)

Bent a szívben (itt bent) rohadt bűzkirály (rossz szag). Lusta lajhármáj. A lelkem elgennyedt a bűntől. Fentről az égből (ott fent) a segítség leszáll (jó nekem) a reménység kiált. Megkínál óriási élettel.
Úú Héé Háá (2-szer) háháháhá

Az én teremtőm végignézte, míg vánszorogtam, ahogy tekereg a féreg. Többször is szólt- nem kell-e segítség?- de én tagadtam. És végig reménykedtem magamban. Kint a pusztán a lényem száraz, mint a hold, szennyes, mint a disznóól. És alig kapok levegőt. Viszont bent az Édenkertben virágzik a föld és bennem is növekszik a zöld. És ehhez csak szeretnem kell az igazságot.
Úú Héé Háá. (2-szer). háháháhá

Ich war der Meister aber alles war eine Kiste voller Mist. Ja, ein Haufen stinkender Mist, das war mein einziger Besitz. Ich war der Reiche und ich liebte meinen Schatz und ich wußte meinen Platz. Ein hoher, guter platz, habe ich mir so gedacht. Tatsächlich war ich nur ein Patziger. Matz und arm wie ein Spatz.
Das war die Wahrheit!

 
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább