Vészbejárat - Nem vagyok

Album: nincs kép
Előadó: Vészbejárat
Album: Keressük!
Szövegírók: Nagy Péter
Zeneszerzők: Keressük a zeneszerzőt!
Kiadó: Keressük!
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 1, összesen 5335 alkalommal

Beküldő

Kritajti

Kritajti

Pontszám: 15

Dalszöveg

refr: Sok minden nem vagyok, az illúzióim sem túl nagyok, de egyet bátran állítok: úgy ahogy vagyok Jézus elfogadott!

1. Kár a gőzért, az energiáért, ezért az egész agymosásért. Hiába mondják, nyomatják, a képernyőből sugározzák. Nem vagyok luk szkájvóker, nem rokonom a denevérember, nincs illúzióm, se lézerkardom. Pisztoly helyett a szavamat tartom. Nem vagyok Petőfi Sándor, a rím néha kín, de az üzenet bátor. Bár nem vagyok én a Bredpitt, életem csendes, és meghitt. Nem vagyok gengszter, csak egy kis ember. A jót ismerem. A gagyi, mondd, mér kell? Nem vagyok isten, nem vagyok majom, én hadd legyek én - na ez a bajom...

refr: sok minden nem vagyok ...

2. A zsebem nincs tele, a cipőm se fényes, a lábméretem is csak 44-es. Nem vagyok Einstein, az ikúm? az átlag. A bicepszemtől sem mész falnak. Nincsen bombám, nincsen késem, ha nem gyengét, akkor az igazat védem. A hírnév sem érték, csupán egy eszköz, nem adjuk fel, ha a válasz: nem, kösz… Jól hallod, sok minden nem vagyok, de éjszaka nyugodtan alhatok. Értékes vagyok, nem kell félnem, mert Isten fia meghalt értem. Vele a szívem van tele, a jövőm is fényes. Az ilyen ember bármire képes. Még van kegyelem, de az idő véges, élj hát vele, hogy igazán éljhess!

refr: sok minden nem vagyok…
 
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább