Belga - Egy-két-há (cenzúrázott verzió) video

Album: nincs kép
Előadó: Belga
Album: Keressük!
Megtekintve: Ma 7, összesen 70679 alkalommal

Beküldő

greef

greef

Pontszám: 4

Dalszöveg

Ha hiányzott a Gólemről a lakáskassza, most itt van és az állam megadóztatja. A-pukádnak a tejfölös kis naptára, eltűnt mint az anyád bicskája. Egyszer rárontottam a módszertanárra. Jó volt, de nem hiába húzott meg utána.Lefogod a kofát te kis keki szemű, ha nem tudod, hogy három zokni milyen számszerű. Az öcsiéknél fáraós az ágynemű. A távolságban te leszel a sasszemű. Lukács G.-né tojik rá a fickókra. Gyere velem támaszkodni Kispolcra. Jól elmegy a .. vettem ruhát,a köszi szóval köszöntem az új ruhát! Elraktam vagy megraktam, szétkaptam, avagy szétraktam, átgondoltam és megmondtam, elméláztam, na ez voltam. Szombat,szombat, szombaszombat, jól megkopasztlak.

ref.
Egy-két-há durva a nyár
négy-öt-hat, dobd be magad,
hét-nyolc-kilenc-tíz,a Demjén Edit még mindig segít!

Az Imre bá növessze bokáig a passzodat a labdára. Sötét úton Piri íveli, akinek az nem elég, ha Erzsébet .. hm.. enyém. Dzsingiszkán, mit akarsz? Ott áll már egy Merci! Ezt is lehet, így is lehet szeretitek, szeretik. Nekem semmibe sem kerül úh áh. Ha kiment a fejedből, hogy milyen az élet, kóstolj egy kis fagyit, de olyat, ami krémes. Jé, kishörcsög nem ugat. A passzodat a mentőnek mutasd. Mutasd a passzodat a mentőnek, mutasd a passzodat az utcának, mutasd a passzodat labdának, ja héroszi a garbó ha ma kell. Akinek az inge, tudod, az kispálya. Oltja le is, de ő nem bántja. Indexelhetsz Pomáznál.

ref.

Múltkor levágta a pajeszomat a fodrász. Ólba tettem, aztán gazt dobtam neki. Puszi Lajos! Köhögsz? ez a divat? Túrt a hajába, nem gazolta ki a kertet. Kasszába a pénzt be kéne tenni. Itt védekezek,passzolom a szert a Lajos kitámad. Toljál ki Monorig Lilla még az út és buli velem! Szobnál tartasz, mert én is itt jól rágok a szájba babot gurítok. Nyafog a macska most.Egy kútnál, degeszre tömöm ki a reumás sarkú majomnak a kamrám sötét, kamrám sötét, kamrám sötét, kamrám sötét, kamrám sötét!

ref.
 
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

HellBoyxy Hozzászólás ideje: 2011-06-15 08:15:13

Utolsó bejelentkezés:
2011-06-15 08:51:31

Véleménye a(z) "Belga" előadó "Egy-két-há (cenzúrázott verzió)" c. dalszövegéről:

mé nic s hozzaszolás ?

© 2020 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább