hiperkarma - Kérdőjel video

Album: nincs kép
Előadó: hiperkarma
Album: Keressük!
Szövegírók: Bérczesi Róbert
Zeneszerzők: Keressük a zeneszerzőt!
Kiadó: Keressük!
Stílus: alternatív
Címkék: Keressük!
Miről szól a(z) 'Kérdőjel' dalszöveg ?
A szöveg egy olyan ember érzéseit írja le, aki úgy érzi, mintha egy rajzfilmben élne, ahol minden lehetséges. A monológjában azt fejezi ki, hogy a társa nem érti, miért nem boldog. A beszélőt zavarja, hogy a társa szerint az élet egyszerű, miközben ő úgy látja, hogy ez nem így van. A szövegben szereplő kérdőjel a fej felett metaforaként szolgál a folyamatos kétségek és kérdések szimbólumaként. Végül a szöveg arra utal, hogy a beszélő elhagyja a társát, aki ott marad a kérdőjelével.
Nyomj egy like-ot ha tetszik ez a rovat!
Megtekintve: Ma 11, összesen 111153 alkalommal

Beküldő

zsljoe

zsljoe

Pontszám: 3

Dalszöveg

Egy rajzfilmbe élek együtt veled,
látom a fejed felett a kérdőjelet
Nem érted miért nem vagy boldog
Hiszen itt mindent lehet, ide az anyád elől is elrejtheted
a fejed felől a kérdőjeled

És ha olyasmit szeretnél nekem mondani amit én még nem tudok, akkor azt mond meg hogy miért mindig a szimpatikusabb állatok a vesztesek, olyanok akár a gyalogkakukkban a prérifarkas, aki lyukat üt a kanyonban mégis mindig újra próbálja, jobb lesz minden, nekem elhiheted,
leesik az állad, kinyilik a szemed és észreveszed (te is észreveszed) a fejed felett a kérdőjelet, látod a fejed felett a kérdőjelet, a fejed felett van saját kérdőjeled

Már átláttok rajtam, de nem láttok belém, én egy univerzális gondolkodóval élek, aki folyton boldogabb akar lenni, s nem érti meg, hogy ez nem igy működik, nem ilyen egyszerű, s folytatnám még tovább is van, de félbeszakit, s azt mondja hogy ez az élet szerinte, annyira egyszerű, hogy az már fáj, mégis érdekes láthatnám én is, hát persze hogy láthatnád, csak akkor ne legyél már ilyen mélységesen felületes!

Mond meg milyen legyek mikor egy rajzfilmeb élek együtt veled, együtt vele, és ott van a fejed felett a kérdőjeled, neked is ott van a fejed felett a kérdőjeled, a fejed felett van saját kérdőjeled.

Lassan vége lesz és te itt maradsz
Van saját kérdőjeled
Lassan vége lesz és te itt maradsz 5X
 
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább