T.K.O. - Nesztek video

Mesél az alvilág
Előadó: T.K.O.
Album: Mesél az alvilág
Megjelenés: 2000
Hossz: 5:55
Megtekintve: Ma 2, összesen 29074 alkalommal

Beküldő

loc

loc

Pontszám: 1

Dalszöveg

Tyson:
Mikor elindult a vonat mindenki azt hitte, a romák közül ez a csapat valamire vitte.
Én is azt hittem, hogy okosabbak lesztek. Bent lesztek a krémbe, mindent megtesztek
De tévedtem ebbe'. Gyerekek vagytok, büszkén adtatok magatoknak mattot
Nem csak az élet adhat pofont, nem tudtátok? Sínen voltatok, mégis elbasztátok.
Nem vagytok tik kanyhalók ezt régen levágtam, de nem szóltam semmit, inkább kivártam. Mert biztos voltam benne, egyik sem lesz király… Pont úgy viselkedtetek mint három buta cigány. Lejáratod a fajodat? Habiszti öntudat… Nem csak oláh cigány van úgy hogy túlspiláztad a dolgaid testvér, a nép pedig remél. Miattatok rosszul tudják mit ér a vér.

Gangxta:
Hallott hús, te mondtad nekem, hogy az vagyok? De nem baj hogy ha halott, mikor platinában ragyog. Mert én meg a fiúk vagyunk a fehér mozdony, ami felhúzta a vonatot, de a vonat elhagyott. Egy büdös vasam nincs a lemezedből, pedig ott vagyok rajta és sokan csakis ebből gondolták azt hogy a vonat a baró. Mert velük van Dög Zolee a fekete ló. És hogy engem is megmarsz az kibaszottul tahó, hogy mit érzek ilyenkor gyerekem, nincs arra szó. Ez minden, amit neked el akartam mondani, de nálam brenkóbb a Tyson meg az Ogli-G.

Dopeman:
Megettétek a kajámat, megittátok a piámat, mit akartok még? A faszomat? Nem adom!
Nekem is van spanom, Gyurmának hívják! Mit akartok tőlünk ti buzi bohóc brigád?
Én azt mondom Ahh, ti nem mondok semmit, mert Dopeman papa nektek már semmit se tanít. Tudni akarod ki ez a három kifordulós kutya? A Beat a Juni meg a dagi Fatima. Pénzt raktam a zsebetekbe. Aranyat csináltunk, és madarak voltunk, mert még le se húztunk! Kíváncsi vagyok nélkülem mire mentek, de van egy sejtésem NEKTEK VÉGETEK!
Mikor nem volt siker csak a kibaszott SDO jó volt Dopeman, a gádzsó de aztán áruló lett ez a háromtagú csiri-biri brigád, hiába vagytok mással, ugyanazok vagytok csicskák! Nélkülem senkik vagytok és senkik is lesztek itt van Zolee, Dope a TKO NESZTEK!

Tyson:
Nem volt nagy okosság, hogy szerződést kaptál. A komoly brigádtól szépen kifordultál. Nem lesz ebből karrier, nem leszel bajnok. Nem húzhattok lóvét! Droidok vagytok!

Ogli G:
Két majom meg egy dagadt labda, büszke lehetsz a Fekete Vonatra! Hőőőőőőőőőőő
Mit beszélsz te barom? Elfeküdted a szádat! Családunkat magadnak jól kitaláltad! Nemsokára kezdődik a leszámolás napja, Ogli G betáraz és a buzikat elkapja! Írtam,olvastam mikor anyád csecsét szoptad, szőrös volt a faszom, te az ABC-t tanultad. Utoljára szólok, hogy fogd be a pofád, mert divatból beszélsz, divatból jártatod a szád.
A szavadon foglak és jól megbaszlak. Meghúzom a füled és picsánrúglak.
Ne felejtsd el tróger, honnan jöttél! Csóró romák közül azt hiszed kitörtél? Lövölde tér embereit jól megnéztem, jót röhögtem rajtuk, most már értem minek figyelmeztettél minket arra, nézzük meg itt kinek ki a spanja. Nyikhajnak a nyikhaj, köcsögnek a köcsög.
Dopeman: Amin az én technikai K.O.-m csak röhög!
Ogli G: Megcsaphat téged egy pofon szele. Hihi-Haha-Hehe-Hőőőőőőőőőőőőőőő
 
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább