Hősök - A nyugat nem enged (Tibahh Frontline remix) video

Album: nincs kép
Előadó: Hősök
Album: Keressük!
Megtekintve: Ma 1, összesen 22232 alkalommal

Beküldő

$ł$kä

$ł$kä

Pontszám: 80

Dalszöveg

/Brash/

Imeretlenből ismertbe, Nyugatról keletre, Északról Délre, átlagosból szebbe. Könyvek füzetek, lírikák, kritikák, változnak az idők, az emberek, a bandák (jah). Fény gyúl a sötétségbe, kamikaze akció, rombol a romboló, indul a torpedó, Távol-keleti kultúra Mekka felé fordulva. Nyugat-magyarországi szlengemmel átlagonfelülit alkotva, mikor a Kárpát-medence csúcsa fellobban, felrobban, éjszakánként rejtőzködök, eltűnök a yardban. Egy álom elveszik egy másik viszont teljesül, titok vagy valóság? Figyelj jól mert kiderül.

/Eckü/

Eckü, Ecki, Marcelinho, Replitanho, Ronaldinho meg a Heroes solemio. Mint egy nagy királyi hintó. Into real presenter ... szekta. Ász a szerva. Most a kopár vidék fejvadásza startol: Masta Mentha.

/Mentha/

Szól a nyugati szamuráj, dingo, mint Al Pachino, A ginius tetején támad Ali baba na meg a negyven rabló, mint a Rambo, a rap tengo. José Armando Sanchez Ramirez Cameron Diaz Sedor Vascez. Robog a szerelvény már nyugat fele, nincsen ellenfele. Intercity szele száguld a drivert kifizetve, az ördög nem alszik, csak rád vár, induljon a banzáj! Vakít mint a sunshine. Na gyere kislány már, mert várnak a nyugati beat-ek, támadnak, átadnak nekem a mohikánok hangolnak, mutatnak, aratnak, haladnak előre, csakis előre. Még nincsen vége, még mindig nincsen vége.

/Joeker/

Mert a Hősök neve töltve, mint reggel a tejes bögre. Ez még ütemszálra kötve, mint a dögre az éj dögje. Alárendeltem magam egy tesztnek, a hip-hop kressznek, elneveztem. ... leszek mindig a West-nek.

/Ref.:/

A rettegésben tartó gárda őrületbe kerget, mert az egész ország tudja már hogy a nyugat nem enged. A konkurencia szenved mivel a tömeg velünk lép. Gyerünk hey! Gyerünk hey!

/Joeker/

Summáját írom Westprém várának, itt a nokedli. A rút kiskcsa rájárna, de vágja ott a hokedli. Egy rahedli régió regél magában némán és töri szét az éj széfjét remélve oly poémán. A poénját az adja mire legtöbbjük oly büszke: az arc, mely a hadisarcot a mi fejünkre fűzte. De tűzte a nevet, a sötétben ott a hárpia, de hasztalan az ária, robban az ősi mágia. Westfália, a béke városára tört a fúzió, Itáliában így esett el a fennkölt(?) Mercutio . A DNS láncomra vert bandita kikandikál és korrigál, Napoleon-ból konvertálgat Hannibál.

/Mentha/

Itt a fantazmagória, mint a fejem felett a glória. Na mi a'? Itt a heroe familia. Tedd fel a kezed! A halálos fegyver rádszegeződhet, mikor rímem célba talál, mert a hibád neked fatál.

/Eckü/

Showtimefinish, ismét kinyílik a kódex. Showtimefinish, hisz ez mindenkinek jót tesz(yes). Érezd át a szettet, abszolute feladat, a Hősök rangot követel. Kezeld fel, itt a szavalat, indul a dobszó, trombita szó: riadó-riadó! Beborít a hangorkán, a speciális rímkombó, a kórokozó organizmus leszorít a pályáról, már rég nyugaton beszélnek csak a győzelmek számáról. Én mondom: vigyázz a gólemekkel, tűzszőnyegre fektetünk. Újat tervezünk, mi egy lapáttal ráteszünk a tempóra. A szektorba írt adat tesz majd taccsra, mint a macska, nyúlj ki, különben maradsz a körlet rabja.

/Brash/

Szól a virtuál technika. Ez minden csak nem széria, ha tudsz jobbat mutasd, állok elébe: rajta! Veszprém megye prezentál, nyitva az ajtó. Hey hey itt a házban a Hősök. Nyugat M.O.

/Ref.:/

A rettegésben tartó gárda őrületbe kerget, mert az egész ország tudja már hogy a nyugat nem enged. A konkurencia szenved mivel a tömeg velünk lép. Gyerünk hey! Gyerünk hey!

 
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább