Hősök - Végállomás video

Nyelvtan
Előadó: Hősök
Album: Nyelvtan
Megjelenés: 2003
Hossz: Keressük!
Szövegírók: Barcza Sándor
Ozsváth Gergely
Zeneszerzők: Keressük a zeneszerzőt!
Kiadó: Keressük!
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 3, összesen 15173 alkalommal

Beküldő

Szaszuu

Szaszuu

Pontszám: 126

Dalszöveg

Mentha:
A hatóságokra halál, a writerekre élet, csak gyűlik bennem a méreg, ezek a tények mindenki féreg, mielőtt eltakarnál, ahelyett hogy gondolkodnál, az átok rád jár, a nap feléd nem süt, semmi jót ne várjál! Mindeki számára kész tett, a merész tett feltette a tétet, hogy ki sír, ki nevet miközben nem tiszteled a nevet, én megyek és csinálok egy újat, egy jobbat míg te a farkad vered, nagy a szád öcsém mögöttem miközben a nagyokat bittingeled. Én finoman töltök, ezalatt ti yardokat öltök, bedőltök magatoknak, utána pedig csak füstöt köhögtök. Megszöktök, tagadtok, másra kenitek, a kést másban fenitek, egyszer úgyis minden kiderül és két lábbal rúgnak belétek. Felétek fújnak a szelek, csak szúrnak a szemek, ha nyúlnak a kezek, csak pofont teremtenek halott istenek, élő szellemek. Rettegnek a szerelvények, reggelre új köntösben ébrednek, mit adnak nekem cserébe? Csak emlékek, fényképek. Eljön az év mikor minden hardcore, indul a terror, a rendszernek error, a belépés kódolva, a hadjárat elindítva, behatólás kezdődik, a security kiiktatva, akadályokat állíthatsz, az állam próbálkozhat, de csak faszt szophatsz, úgyis többen vagyunk fuck you! Az alagút sötét te szemét csak fogd a peron szélét, én húzom a vonalat, aminek te nem látod a végét!

Refrén(1x):
Begyullad a fame,
a név világot lát,
sietve suhan az expressz az országon át,
titok övezi az énedet az érzés rabjává válsz,
hosszú nappalok után édes éjszakákra vársz.
Szerelem első látásra, míg a halál el nem választ,
magával ragad a félelem, mégis biztonságot áraszt,
hosszú nappalok után édes éjszakákra vársz, titok övezi az énedet az érzés rabjává válsz.

Brash:
Megbénít, felpezsdít, mint a vérnek a látványa, elragad, felhevít, van előnye, van hátránya. Sokkoló viperáknak halálos marása, vénában keringő méreg, ellenszérum hiánya. Tűzzel játszó emberek, idősek gyerekek, szerelmek, szerelemképek, megijedek, néha félek, a nappaltól rettegek, szenvedek, körbe keringek, mint a dobozba zárt heringek, szabad utat keresek, üvöltök, intek, a Nap és a Hold közé beférek, helyeket nézek, csekkelek, szentelek, félre lépek, jöjj méreg, jöjj! Igen, virágzó hajnal,izzadtságcsepp, sóhalytok, most együtt élek a yarddal. Írom a nevet, büszkén vállalom a crewt, HPC, nyisd fel szemeid és láss, várd a bosszút! Báránybőrbe bújtatott farkas büszkeségtől hízik, hova jutottunk-nézd csak meg-writer writerben nem bízik, és károkról beszél a média, de én bátran megyek tovább, a csapatom a lényeg, a 3 betű most a karát. Ha megcsinálom, enyém a korona, gyorsan tovább állok, fényesen ordít a rajz az éjben, mámoros feelingben szállok. Itt nincsenek sztárok, más az egész más, mert örök rejtély övezi a nevet, enyém a város, a titkos körök. Az életemet erre tettem, egy számra a rulettasztalon, a játék rabja maradok, ez kell nekem, ezt én nem adom.

Refrén(2x):
Begyullad a fame,
a név világot lát,
sietve suhan az expressz az országon át,
titok övezi az énedet az érzés rabjává válsz,
hosszú nappalok után édes éjszakákra vársz.
Szerelem első látásra, míg a halál el nem választ,
magával ragad a félelem, mégis biztonságot áraszt,
hosszú nappalok után édes éjszakákra vársz, titok övezi az énedet az érzés rabjává válsz.
 
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább