Feke Pál - Jézus Krisztus Szupersztár(Getshemane)

Album: nincs kép
Előadó: Feke Pál
Album: Keressük!
Megtekintve: Ma 3, összesen 17671 alkalommal

Beküldő

negrocabesa

negrocabesa

Pontszám: 116

Dalszöveg

Én, bármit mondanék, a döntés tiéd, Uram látod mégis kérlek vedd vissza e kínzó terhet, nem bírom el, megváltoztam, ne nézd azt ki egykor voltam.
A hit mit te adtál, érzem, elhagy már, három év a próbatétel, visszanézve harminc évnek, tűnik, hidd el, harminc év, és mind oly hiábavaló!
És most vége, teljessé a műved mért csak halállal lehet, bár tudod jól, hogy gyűlölnek majd, s fához szegeznek:

Ezt mondjad el, ez érdekel Uram, ezt mondjad el ez érdekel Uram! Nem kérek mást, felelned kell Uram, nem kérek mást felelned kell Uram!
Mért kell halnom, több leszek-e azzal, ha az életem adnám, a szavaim s a tetteim így jobbak lesznek tán.

Ezt mondjad el, ez érdekel Uram, ezt mondjad el ez érdekel Uram! Nem kérek mást, felelned kell Uram, nem kérek mást felelned kell Uram! Halálom hát dicsőség lesz-e mond, halálom hát dicsőség lesz-e mond? Ismerlek már ismerlek én Uram, ismerlek már ismerlek én Uram!
Mért kell meghalnom, óóó mért épp nekem?
Bizonyítsd be azt, hogy nem hiába ölnek meg, mutasd meg csak egyszer mindent tudó szellemed! Mondjad el, hogy mi az amiért én meghalok? Tudjam csak hogy hol, mikor, és azt is vajon hogy! ÓÓÓ, jól van hát, nézd meghalok, óóó nézd hogy halok meg!
Nééézd, hogy halok meg!

Lásd, nem harcolok, túl.. fáradt vagyok.. harminc év, vagy kilencven volt! Túlontúl sok! Félek mégis befejezni, amit kezdtem, amit kezdtél! Mert nem én kezdtem!
Isten, hatalmad nagy, s az én hitem, te vagy! Jöjjön hát a méreg pohár, üss meg, törj meg, ölj meg engem. Szegezz fához, végy magadhoz, most míg meg nem gondolom.


 
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2020 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább