Szulák Andrea - A kaktusz virága/Nyitány

Album: nincs kép
Előadó: Szulák Andrea
Album: Keressük!
Szövegírók: Keressük a szövegírót!
Zeneszerzők: Keressük a zeneszerzőt!
Kiadó: Keressük!
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 1, összesen 5486 alkalommal

Beküldő

davidub

davidub

Pontszám: 159

Dalszöveg

A kaktusz virága ízig-vérig francia vígjáték, talán így jellemezte ugyan a tüskéiről szívósságáról sokkal híresebb mint a virágairól, de
ha már virága borul nagyon szép virág. Aligha nem ilyesmi motoszkálhatott a szerzők fejében , amikor a játékukhoz címet kerestek, mert miről is szól dióhéjban ez a darab? Adva van egy temperamentumos leány , bizonyos Antónia , akinek egy ugyancsak temperamentumos fogorvos, Zsülien a barátja. Zsülien szentül hiszi, hogy nem csak a fogorvoskodáshoz ért egyedül, hanem a nőkhöz is, akiknek a legfőbb életcéljuk, hogy pont ő hozzá menjenek feleségül.
Ezért egy zseniális trükkel biztosítja be magát. Azt hazudja Antóniának,hogy nős és 36 gyerek apja. Antónia azonban nem éri be a szavakkal, látni is akarja a feleségét. Zsülien kénytelen felkérni erre a szerepre az asszisztensnőjét, Stefanit. A tüskés kis kaktusz a kelletlen feleségül veszi Stefanit.
 
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább