Belga - Fajok,vírusok video

Platina
Előadó: Belga
Album: Platina
Megjelenés: 2010
Hossz: 2:12
Megtekintve: Ma 3, összesen 12291 alkalommal

Beküldő

bubii.10916

bubii.10916

Pontszám: 276

Dalszöveg

Az egy fajba tartozó élôlények azonos fejlôdési stádiumban hasonló alakúak, Közös származásúak és egymással termékeny utódot képesek létrehozni A rendszerezés alapegysége a faj, ezért a rendszerezés szempontjából a fajokat
Állandónak tekintjük. De az élôlények evolúció-képesek, vagyis a fajok nem állandók. A fajnév két latin név, mégpedig a nemzetségnév, majd a nemzetségen belüli elkülönítô Névbôl áll. Ezután még jöhet a faj leírójának neve, majd a leírás idôpontja.
A vírusok,a vírusok,a vírusok,a vírusok,a vírusok,a vírusok,a vírusok,a vírusok.
A vírus örökítôanyag-molekulából és egy azt védô fehérjeburokból épül fel, avagy Nincs itt, kérem anyagcsere.
Nincs itt, kérem életjelenség. Az élô sejtbe beavászkodó vírus, a vegetatív vírus átprogramozza a sejt anyagcseréjét. Eztán a sejt nem saját anyagait építi fel, hanem új vírusokat készít. A vírusok a sejtekbôl kiszabadult, önállósult, fehérjeburokkal rendelkezô örökítôanyag-darabok. A baktériumokat fertôzô vírusok a fágok, de vannak kis poxyvírusok, viroidok, prionok
A vírusok,a vírusok,a vírusok,a vírusok,a vírusok,a vírusok,a vírusok,a vírusok,a vírusok,a vírusok,a vírusok,a vírusok,a vírusok,a vírusok.
 
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább