Akkezdet Phiai - Benedekelek video

Album: nincs kép
Előadó: Akkezdet Phiai
Album: Keressük!
Szövegírók: Závada Péter (Újonc)
Zeneszerzők: AZA
Kiadó: Keressük!
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Miről szól a(z) 'Benedekelek' dalszöveg ?
A szereplő összehasonlítja a rapet életbiztosítással, és azt sugallja, hogy a rap karrierje miatt olyan népszerű, hogy még a pékek is felismerik őt. Az SMS-üzenetei olyan hatással vannak a nőkre, mintha olvasztóként hatnának, és a jelenlétében azonnal megérzik a szexuális vonzalom illatát. Azt mondja, hogy az embereknek meg kell oldaniuk a saját problémáikat, és ha valaki nem találja a helyét, úgy kell keresnie, mint egy vak a botját. A szereplő azt állítja, hogy anyja boldog asszony, annak ellenére, hogy már nem szűz, és apjának nincs más dolga, mint hogy egyetértését fejezze ki. A szereplő végül arra kéri a hallgatóit, hogy fogadják el a valóságot, és olvassák Móricz Zsigmondot, és kérdéseket tesz fel arról, hogy a szexuális kapcsolatok hatással vannak-e az ébredésére.
Nyomj egy like-ot ha tetszik ez a rovat!
Megtekintve: Ma 6, összesen 51736 alkalommal

Beküldő

zyt

zyt

Pontszám: 68

Dalszöveg

Nem az űrből jöttem, de k-pax vagyok mindenre.A rappem miatt elmarad az éves magyar filmszemle. Én vagyok a bulvársajtó legjobb paparazzija, A perverz papok óta nem volt pápa razzia?
Olyan nekem ez a rap, mint egy életbiztosítás Mikor belépek már néznek az érett disco picsák, A pékek nyomják a képembe a szonda ipsost, Meglehet hogy bent a sitten jövő szombatig szopsz.
A volt csajodnál nem jött be a mese mese mátka, Ez a jégszikla olvasztó SMS-em átka.Úgy álltam ki belőle, mint narancsból a szegfűszeg, Beléptél az ajtón egyből megcsapott a szexfű szag.
Nézik a szerecsenek, hogy a zsebedbe káb'szeret csenek. Megéri a szerepcsere azért, hogy szeressenek,
Mindenki oldja meg a maga gondját, Hogy ha nem találja a vagabondját, mint a vak a botját, Amikor kinyitod a szádat én kifújom a légfrissítőt, Mert bűzlik a rapped, mint egy odakozmált gofrisütő.
Anyád már nem szűz de egy boldog asszony. Apád mellett nincs más dolga csak, hogy bólogasson. Mondom is mindig hogy ó Jézus a názáreti Mikor veszek végre én is Maseratit.
Miből van a Vasarely mi, szakadjon rád egy mázsa geci. Rendezzünk a lépcsőn antik váza rallyt Zuhanj rózsaágyásba a seggedbe zuhanyrózsával, Járj egy szurony rozsdával megírom suhanc prózában. Zuhanj rózsaágyásba a seggedbe zuhanyrózsával. Igen, mér'? Ja...
Azért mert más MC azt akarná hogy dúdold dalát, Én csak azt hogy kapd be a faszomnak túloldalát. Kólázós kupakolás, mesés látomás Pedig nincs is előttem más csak egy vesés lágy tojás.
Olyan rekedt a hangom, mint a Misticalnak a tarantullán, Csak várom hogy elhúzódjon már a torokgyulám.
Ha valóságot akarsz, olvass Móricz Zsigmondot Soha se nem mondtam, hogy mindig origit mondok. Mondj egy esti mesét mint Benedek Elek, Ha benned alszom el kérdés hogy benned-e kelek. Kérdés, hogy benned-e kelek.
 
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább