18 éven felülieknek

18 éven felülieknek! A következő oldal megtekintése csak 18 éven felüliek számára javasolt.

Elmúlt 18 éves?

Igen Nem

NKS - Ön Kinél Bankol? (közr. Killakikitt) 18 éven felülieknek! video

Album: nincs kép
Előadó: NKS
Album: TDI
Megjelenés: 2012
Hossz: 0:00
Szövegírók: Zsiga Balázs
Dulna Róbert
Jakab András
Szarvas Dávid
Zeneszerzők: Keressük a zeneszerzőt!
Kiadó: Criminal Beats
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 2, összesen 16776 alkalommal

Beküldő

AZAMADAFAKA13

AZAMADAFAKA13

Pontszám: 30

Dalszöveg

AZA:

Jóvanmá, kelek! Pörög az agyam, pedig nem is ittam kávét. A szemüvegemet feldobom, és egyből minden HD. Úgy volt, nem rabolok bankot, mert kaptam melót a SPAR-nál, most meg az ágyon a fegyver, a maszkom meg ott a párnán. Túl sok a számla, de nem fogok nélkülözni, hogyha kell, a zsekák vérébe' fogok ma még fürödni. Amire készülünk a brigáddal, az kriminális, és a kár, amit okozunk, az nem lesz minimális. Fekete ing, fekete gatya, meg Timberland. Hidd el, nagyobbat alakítok majd, mint Gene Hackman. Mindig elvégeztem a melót, sose linkeltem, a táskámban meglepetés van, mint egy Kinderben. Hív a spfőr, a kocsiban ül már mindenki. Szeva Tirpa, pacsi, meg neked is písz, Zenki! Megint az NKS meg a Killakikitt együtt, Nosival a széfet mi cafatokra szedjük.

Nos'Chez:

Villog majd a kék fény, sok fánkzabáló észlény ki lesz vezényelve, hogy elkapnak, kész tényként kezelik. Mi lennénk nekik a trófea, de ez itt a BRIGÁD! AZA, mérd az időt stopperral! Fel a maszkot, mint Jim Carrey, öt percünk van, linkelni nincs idő! Berúgom az ajtót. Gyerünk, mindenki a földre! Kilenc óra ötven, az esélyünk minden kibebaszott másodperccel csökken! (csökken) Ver a víz, a homlokomról folyik bele a szemembe, a szívem gőzerővel pumpálja a vért az erekbe. A szőke nőnek, Tirpa, adjál oda zsákokat! Rámold bele a lét, me' valakit kicsinálok ma! Hiába nézel úgy a szemembe, ha jó leszel elengedlek, de most túsz vagy, és én a végzet! Na, mutasd szépen az utat a széfhez! Lenni vagy nem lenni a tét ez!

Refrén:

Aza-Aza a lóvéból betankol. Most megtudhatjátok, hogy a Brigád kinél bankol! Nos-Nos a lóvéból betankol. Most megtudhatjátok, hogy a Brigád kinél bankol! Zenk-Zenk a lóvéból betankol. Most megtudhatjátok, hogy a Brigád kinél bankol! Tirpa-Tirpa a lóvéból betankol. Most megtudhatjátok, hogy a Brigád kinél bankol!

ZenkiMefisto:

Tizenhárom-huszonnyolc-kettőskereszt. De kamu a pin-kód, ebbe a bunkóba kettőt eresztek. Hé, Tirpa, amíg dinamitból keresztet vetek a páncélra, addig aki megmozdul, tedd a sírba. Símaszk, 9:56 van, robban a bombánk, nagyobbat szól, mint a tankok 56-ban. Több a kp itt, mint Dubaiban, két zsák egy kampóra frankóba' megujjazzuk a szelencédet, Pandóra! Egy rablóra jut odakinn tíz jagelló, tudom, hogy beteg egy business, de nekem egy vicc, ha véresebb, mint Waterloo. No para, fater, csak megyünk a terv után, kitörünk és holnap ilyenkor már fújtatunk Bermudán. Ali Baba barlangja full kipucolva, a túszok már libasorban, AZA tudja, mi a dolga. Tarkón a kéz, vigyázz!, kész!, itt a Brigád! Betárazok, mert kinn a fogukat fenik a kutyák.

Tirpa:

Addig nem csinál senki semmit, míg engedélyt nem adok rá. Jöhet az összes fasszopó, lőszerrel tele a dobtár. A túszok jók lesznek majd fedezéknek, akik ellenkeznek, azok a pokolba' velem égnek. Mikor jelzést adok, mind kirohanunk, kint már egy egész sereg vár, mi meg még itt rohadunk. AZA tereld el a figyelmet, a hátam Zenki fedezi. Mind kap egy sorozatot, a repesz az meg kibelezi. Annyi pénz van a zsákokban, alig vírjuk cipelni. Kirúgom az ajtót. Kezdjetek el kimenni! Amerre néze, mindenhol golyók röpködnek, halhatatlan vagyok, gecik, hiába lőttök meg! Szerencsénk van, hogy eljutottunk a verdáig, a sebesült túszokat itt hagyjuk, az utunk elválik. Taposs a gázba, húzzunk a bús picsába! Azt, hogy elüljön a vihar, megvárjuk Ausztriába'...

Refrén
 
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább